reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

doris78 oj mój kochany to czasami mnie zadziwia:-D ja poprostu wstałam powiedziałam, że na mnie już pora bo na oczy ledwo patrze, dobra noc... a ten bidny siedział bo głupio mu było powiedzieć żeby sobie poszli...
Tata wrócił do Polski niestety. Dominik znalazł prace w firmie która zajmuje sie dociepleniami. przez trzy miesiące ma próbny kontrakt i mase szkoleń, a później dostanie stały kontrakt i będzie git:-) juz nie moge sie doczekać tego dnia jak kontrakt podpisze bo wtedy będziemy chcieli sie przeprowadzić bliżej firmy. i pewnie padnie na Wakefield:-) ja to najchętniej juz bym sie przeprowadziła bo mam dosyć Doncaster, ale poczekamy do nowego roku:tak:
Monika1213 bardzo nie kumaci... a wydawało by sie że ludzie po studiach są inteligentni i rozumieją co sie do nich mówi :-D:-D:-D

reklama
nefretete101 ale strasznie nie kumaci, oni do pracy nie chodzą
:-):-)

monika1213 ja na usg chodziłam do św. Łukasza i tam na czas badania mój mąż i Adaś musieli wyjść. A jak już było wiadomo że wszystko jest ok. to ich wołała.

NEFRETETE-szkoda ze tata wyjechal pewnie ci smutno:-(ale taraz macie cala chate dla siebie:-D:-Da w Polsce znalazl juz jaka prace???
Czytalam wlasnie na wp ze znowu szukuje sie tysiace zwolnien gdzies tam:baffled::baffled::baffled:

mój tata jest świetnym fachowcem w zakresie remontów i zna sie na budowlance... pare osób czekało na niego z remontem aż wróci i w końcu sie doczekali:-) smutno mi strasznie, że wyjechał no ale cóż... wiem że powinien być z mamą w Polsce choć wiem że gdybym powiedziała mu "tato zostań bo Cie potrzebuje" to by został, ale nie moge być taką egoistką;-)
chate mamy całą dla siebie to fakt... rachunki też mamy tylko dla siebie:-D:-D:-D
4muchy raz do pracy chodzą a raz nie. ja za nimi nie nadążam

zauważyłam dzisiaj, że mój synuś próbuje sie zbierać do podnoszenia do pozycji siedzącej :szok: a swoje rączki uwielbia... najpierw sie na nie patrzy i ślinka mu leci, a później próbuje całe włożyć do buzi- ubaw mam niesamowity:-)

apropo USG to Dominik wszedł razem ze mną i problemów nie robili

Marta byłabym wdzięcza za nie wypowiadanie się za mnie. Okej ? Nigdzie nie odeszłam, a udzielam się na dwóch wątkach i chyba mam do tego prawo, nie odeszłam, więc sorry. Piszę mniej, bo mam co robić, nie zmienia to faktu, że jest tu kilka dziewczyn które lubię i nie odeszłam, jak nie zauważyłaś nie udzielam się na obu, jeśli już.
Poza tym wątek jest dla wszystkim gdybym odeszła, byłoby to jasne. Nie wypowiadaj się za mnie, ani Kasia, bo nikt wam nie każe odchodzić a sceny typu " Ja tu zostaje " są bezsensowne. Nikomu nie każe nigdzie odchodzić, trudno zrozumieć przekaz ?! Te co miały zrozumieć, zrozumiały....

Brydka ja mam prawo wypowiadac się kiedy i jak i gdzie tylko mam ochotę daj już święty spokój bo męczy mnie już ten temat :crazy:.Ja za Ciebie się nie wypowiedziałam:no:.O co Ci w sumie chodzi:baffled:???

Hej
Moj maly wstal normalnie o 7.30. Poszlismy na play group byl grzeczniutki i kochany . Ciesze sie ze wrocilo moje slodkie dziecko:tak: A teraz spi w dzien jak to wczesniej bywalo- hurrrrrrrrrrrra
Nefretete- wspolczuje znajomych. Ja bym chyba nie wytrzymala:no::wściekła/y:
Kasiaj- ta sala u nas kosztuje 30f wiec cena naprawde nie jest wygorowana tym bardziej ze mam swiadomosc ,,porzadku,, w domu :-p:-D:-D:-D:-D
Brydka- czytaj uwaznie . Nie wypowiadalam sie za ciebie a wypowiedzialam tylko swoje zdanie:baffled: Poczytaj swoje posty i wtedy zrozumiesz o co mi chodzi. Dziwisz sie ze nikt ci nie odpisywal:confused: A co mozna odpisac na posty typu a ja cos robie ale nie powiem co, a ja wiem ale nie powiem itp. Poza tym w jednym z ostatnich postow zarzucilas ze na forum porobily sie grupki i tobie sie to nie podoba:rolleyes::rolleyes2:
no comments
Sylwia.m- zaproponuj mezowi w naturze to szybko zrezygnuje z kilku lekcji z innymi klientami:-p;-)

Ampar a kto tam wie czym te kursantki mu płacą:confused:;-):-p:rofl2:

Czy któraś z Was miałaby ochotę przywiezc mi litr oleju??:confused::-D Mam ochotę na frytki a mam za mało oleju:-( i nie chce mi się isc do sklepu:baffled::-D:-D

reklama
Sylwia.m- czym by nie placily masz chyba ta swiadomosc ze wybierze twoje , prawda;-):-D:-D A olej moge ci przywiezc...................w czwartek:-p

Do góry