• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Bradford

Marta to nie pisz, że się brzydko zachowałam okej ? Kaśka, własnie Vice versa, czy tylko Ty masz prawo " wypowiadać się gdzie chcesz ? ". Piszę kiedy mam na to ochotę, a nie się pożegnałam, ale tu piję do Marty. Ja Ci bardzo chętnie dam spokój

reklama
Brydka ja już nie będę pisac nic na tym forum do Ciebie bo Ty i tak nie zrozumiesz i szkoda psuc atmosferę bo jak dotąd było miło:baffled:.Więc proszę nie czytac moich postów skoro tak na Ciebie działają a ja nie będę czytac twoich i będzie wszystkim dobrze:tak:.Mam nadzieję że temat zakończony:tak:.

Brydka- to sa twoje slowa. Jezeli jest to grzeczne podejscie do sprawy :baffled:

<<Rozmowa to rozmowa, a jak piszę to nikt nie zwraca na to uwagi więc nie ma co się unosić.
Porobiły się grupki, a Ja osobiście tego nie lubię. Zaraz będę na językach, ale Ja walę prosto z mostu. Po co mam pisać, jak się tego nie zauważa. Proste, przestaje się pisać.<<

I rowniez koncze temat.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry