reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
MARZENA-witaj na forum:-)jest tu paru chlopakow dla Twojego Damiana:-)wiec jak sie kiedys spotkamy to bedzie mial kolegow:-)A co do parcy to wlsnie musisz na biezaco patrzec na bradford24 tam czasami sa ciekawe oferty:-)No i glowa do gory napewno cos znajdziecie z corka:tak:Ja tez mam czasami dola ze musialam emigrowac-a jestem juz tutaj 4 lata:szok:A moj jezyk jest pozal sie boze:-(i najgorsze jest to ze ,to co umialam powoli zapominam bo siedze w domu i nie mam gdzie uzywac tego angielskiego:-(ale znowu wzielam sie za siebie i sie ucze chociaz troche:tak:
A co do szkoly to faktycznie czytalam ostatnio ,ze jest w Bradford poprostu za duzo dzieci-najazd emigrantow-i z koliei miejsc w szkolach jest miej i trzeba czekac:-(
COCOLINO-A czemu chcesz dokarmiac??myslisz ze masz malo pokarmu??

Hej dziewczyny ja już w domu:-).Dzięki za spotkania Ampar i Noami było miło:tak: szkoda że że więcej dziewczyn nie dało rady wpasc na spotkanie:-(.Marzena M witaj na forum:-) fajnie że tak dużo nas:tak:.Ja mieszkam na BD2 to chyba nie jest tak daleko od Ciebie:-).Oleska ja cały czas chętnma na kulki ;-)ale tu na BD2 bo gdzie indziej to pewnie nie uda mi się dotrzec :tak:.Ja Ci pasuje to możemy spotkac się w przyszłym tygodniu:tak:.Może byc wtorek:tak:.

Marzena witamy serdecznie.Praca sie nie przejmuj napewno cos znajdzieszJa jak zaczynalam prace to tez nie umialam jezyka.A teraz jakos juz sobie radze.
Glowa do gory.
Dziewczyny wkurzylam sie bo chyba nie przyjde w sobote bo mój maz pracuje do 21.00.Wiec jak bym dojechala to pewnie bendziecie sie zbierać.A na godzine to bezsensu.
Doris tym jedzeniem to sie nie przejmuj,pewnie za tydzien napiszesz ze wcina za dwoch.
Kasia j te zatoki to podejrzana sprawa cos duzo osob ostatnio ma zapelenie zatokDoris i moj maz tez mieli ostatnio zapelenie zatok.:tak:
4 muchy a jakmaluchy lepiej sie czuja?
Ampar
kiedy ty chcialas te wloski?
Monika to ze sie zagapilas to pewnie przez ciaze,ja wiecznie wszystko zapominalam i przekrecalam jak bylam w odmiennym stanie.:-D:-D:-D
Noami dostalas moj adres?

A ha 05 grudnia jade do polski na 5 dni fajnie mam co?:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p.

K&F dostałam adres, myślę, że powinnam trafić bez problemu. Już nie mogę z tymi moimi włosami, nawet mnie mąż wygania do fryzjerki od dawna :zawstydzona/y:, dobrze że w końcu mi coś z nimi zrobisz :-). Szkoda, że mąż pracuje tak długo w sobotę...a może jednak coś wykombinujesz i dotrzesz na spotkanie??

reklama
Monika nie chyba jeszcze wszystkiego nie mam :no:Jakies pieluchy i kremiki itp musze dokupic albo poczekam moze ktos da nam w prezencie ..Czekam tez na mojego meza jak bedzie mial czas zebysmy razem mogli przezec moja jedna szafe wnekowa ktora jest zapakowana roznosciami po brzegi ta z serii gdzie trzymasz rzeczy ktore moga sie przydac hehe. Sama sie boje ze cos na mnie spadnie bo taka jestem teraz okraglutka:-D ze sobie nie dam rady.Wiec jak juz ja przejze to bede wiedziec czego mi brakuje.
Ostatnio tez kupilam sobie chustawke na ebayu za 16 funtow mam nadzieje ze mi sie przyda ;-)
No i chyba musze sobie torbe do szpitala przygotowac juz ...
W przyszly czwartek mam skan wiec bede wiedziec bo bedzie :tak:juz nie moge sie doczekac hehe
Kasia8118 ja na kulki bardzo chetnie moge nawet na BD2 tylko nie wiem czy we wtorek moze w poniedzialek albo piatek?
Jakies inne chetne???

Do góry