reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

MarzenaM - ja bym sprobowala w innej szkole jeszcze; moj Kubus chodzi do szkoly, w miejscu gdzie mieszkalismy prawie 2 lata temu, bardzo nam na tym zalezalo, bo to dobra szkola; tutaj nie ma rejonizacji, chyba, ze szkola zastrzegla sobie w statucie, ze przyjmuje uczniow tylko z jakiegos okregu. Fajnie jak Monice uda sie dostac ten numer do tej kobietki, bo taki koordynator by Ci sie przydal. Pomoze Ci wybrac dobra szkole na pewno, a synek nie straci roku. Albo poprosic o telefon w szkole do takiego koordynatora, jesli nie maja miejsc.

Kasia8118 - odwiozlam Kubusia do szkoly, a potem pojechalam do Bradford na zakupy, tesciowka siedziala z mlodym w aucie, bo zasnal, a ja troche poszperalam tu i owdzie, za prezentami sie rozgladam, ale pomyslow brak; poza tym musze unikac teraz takiego przewiania, bo jak mnie rozlozy chorobsko na lopatki to bedzie bida z moimi facetami

reklama
Nefretete jeżeli chodzi o spotkanie niedzielne to ja jestem chętna:tak:.W sumie to jestem już wstępnie umówiona z Ampar na obiad i kulki także jeśli jesteś chętna to zapraszamy :tak:.To co może ktoś jeszcze ma ochotę :-)?Coś ostatnio mało chętnych na spotkanie:-(.Co się z wami dziewczyny dzieje :baffled::confused:???

Hej
Kasia8118,Noami- dzieki za bardzo mily dzien:tak: Malego wogole nie polozylam wdzien dzieki czemu juz spi:tak::-)
Kasiaj- wywialo nas na kawe:-D:-D
Marzenam- witam na forum. Zobacz tez oferty na Jobcentre Plus
K&F- ja chcialam tak np 18grudnia. I co sie chwalisz ja jade na 2 tygodnie:-p
Czy powodem byl zabek?

Ide zapalic sobie. Niunka- a ty idziesz w sobote?

hej hej z wieczora:-):-):-)
MARZENA-JA tez jestem z Gdanska:-):-)

K&F-a Ty sama jedziesz do Polski czy z Fabiankiem??

No ja tez sie pisze na te kulkki w przyszlym tygodniu:-)w tym tygodniu mialam jakiegos dola i jakos malo rozmowna bylam:-(i nie mialam jakos ochoty na pogaduchy:-(nawet ze Sylwia sie caly tydzien nie widzialam:-(

Aha i na ten obiad tez jestesmy chetni:tak:jesli mozna sie wcisnac;-)

kasia8118- nam to sie zyje,co:-p
Doris78- o super ze chcecie isc:-):tak: Znalezlismy z arturem jeszcze jeden pub tak z 10 min za tym co bylismy ostatnio. Macie ochote sprobowac czy wolicie zostac przy tym kolo nas? Jedzeniowo ponoc podobnie i tez sa kulki.

reklama
Do góry