reklama
4muchy
Fanka BB :)
MarzenaM witaj serdecznie ja mam 6 -letniego syna i mieszkam na bd2.
KiF Adaś nadal kaszle, a u Julki kaszel okazał się zwykłym naśladownictwiem. Uwielbia robić to co Adaś.

Robert też 5 grudnia leci do Polski może spotkacie się w samolocie.
KiF Adaś nadal kaszle, a u Julki kaszel okazał się zwykłym naśladownictwiem. Uwielbia robić to co Adaś.

Robert też 5 grudnia leci do Polski może spotkacie się w samolocie.
Monika i Veronica
Początkująca w BB
cze Marzena witaj na forum, ja mieszkam na bd4 ,kiedyś tez mieszkałam na bd3 ,przyznaje ,to nie jest fajna okolica
(duzo pakistanow i smieci).
Moj maż był dziś z Veronica u lekarza,ale jak zwykle nic konkretnego z tego nie wynikło, tylko tyle, ze niema infekcji,ale skad ten dlugo utrzymujacy sie kaszel sie nie dowiedzielismy.
Ja tez pisze sie na te kulki we wtorek(bo mam wolne):-)
Niunka co do sobotyto pewnie dalabym rade w pracy na drugi dzien ,ale jeszcze musze zapytac meza, bo nie wiem czy mnie pusci,bo teraz mamy taki okres ,ze jak zaczelam pracowac to on przejal czesc moich obowiazkow w domu i nad dzieckiem i nie wiem czy bedzie chetny zostac znowu sam z Weronika.

Moj maż był dziś z Veronica u lekarza,ale jak zwykle nic konkretnego z tego nie wynikło, tylko tyle, ze niema infekcji,ale skad ten dlugo utrzymujacy sie kaszel sie nie dowiedzielismy.
Ja tez pisze sie na te kulki we wtorek(bo mam wolne):-)
Niunka co do sobotyto pewnie dalabym rade w pracy na drugi dzien ,ale jeszcze musze zapytac meza, bo nie wiem czy mnie pusci,bo teraz mamy taki okres ,ze jak zaczelam pracowac to on przejal czesc moich obowiazkow w domu i nad dzieckiem i nie wiem czy bedzie chetny zostac znowu sam z Weronika.
M
Monika1213
Gość
W koncu mam chwile wolnego. Kubus z babcia bajke oglada, mezus kapie mlodego, a ja lapie oddech ;-)
Doris - ksiazeczka jest u mnie, odebralam sobie od Kasi
MarzenaM - witam mame z duzym doswiadczeniem :-) a probowali Ci znalesc miejsce w innych szkolach dla syna, czy tylko w okolicznych, bo skoro chcecie sie przeprowadzic, to nie ma znaczenia gdzie bedzie chodzil do szkoly, a moze beda miejsca gdzie indziej
K&F - ja juz mam 3 raz zatoki, podobno jak sie raz zlapie to juz potem co jakis czas ta dolegliwosc dopada, dlatego grzecznie chodze w czapeczce, chociaz i tak mnie to nie uchronilo
Cocolino - wszystko co potrzeba do wyrobienia paszportu dla malucha jest na stronce konsulatu: Dzial Paszportowy
A tu sa namiary jak sie umowic na spotkanie: Konsulat Generalny RP w Manchester
Kasia8118, Ampar, Noami - nie wywialo Was tam w parku? bo ja z przyjemnoscia wrocilam docieplego auteczka
Doris - ksiazeczka jest u mnie, odebralam sobie od Kasi
MarzenaM - witam mame z duzym doswiadczeniem :-) a probowali Ci znalesc miejsce w innych szkolach dla syna, czy tylko w okolicznych, bo skoro chcecie sie przeprowadzic, to nie ma znaczenia gdzie bedzie chodzil do szkoly, a moze beda miejsca gdzie indziej
K&F - ja juz mam 3 raz zatoki, podobno jak sie raz zlapie to juz potem co jakis czas ta dolegliwosc dopada, dlatego grzecznie chodze w czapeczce, chociaz i tak mnie to nie uchronilo
Cocolino - wszystko co potrzeba do wyrobienia paszportu dla malucha jest na stronce konsulatu: Dzial Paszportowy
A tu sa namiary jak sie umowic na spotkanie: Konsulat Generalny RP w Manchester
Kasia8118, Ampar, Noami - nie wywialo Was tam w parku? bo ja z przyjemnoscia wrocilam docieplego auteczka

kasia8118
Oleska piątek odpada bo mnie już nie będzie bo w czwartek wcześnie rano wylatuje do Polski:-).Kasia.j trochę wywiało i przewiało szczególnie że ja wyszłam z domu o 10 rano a wróciłam przed 15
;-)ale czego się nie robi żeby wypic kawkę w miłym towarzystwie ;-).Trzeba było dołączyc
to byś się przekonała że wcale nie było tak zimno
.

M
Monika1213
Gość
reklama
4muchy
MarzenaM a gdzie mieszkałaś w Gdańsku bo ja na Ujeścisku
Podziel się: