reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Nie odbierasz telefonow to ci wyjaśnie, na twojego posta
ampar3's Avatar

Przyjaciół: 11

Domyślnie blablabla
Nie moge cie zlapac na korytarzu- chyba jak zwykle siedziszw domu calymi dniami a tak tej sprawy na pewno nie zostawie. o co ci chodzi? Ze ci moj artur dupy nie wozil, a moze ze ci nigdy pieniedzy nie pozyczylam, albo fajki kazalam zaraz oddac. Od samego poczatku przychdzilas tylko jak czegos chcialas. poznalam pare osob ktore cie znaly- ty naprawde jestes popaprana. Wiem ze wszystko i tak wyjdzie na jaw predzej czy pozniej. czy ja ci cos zrobilam? Aha landlord sie o ciebie dopytuje
radze ci daruj sobie bo poprosze sprzyjajace ci osoby o wypowiedzenie sie na twoj temat jaka jestes naprawde. Zawsze tylko mi opowiadalas z kim sie wlasnie poklocilas to ty jestes aferzystka niezla. czekam na wyjasnienie

Tak to prawda, każda z tych rzeczy jest prawdą, pożyczyłam fajki, jak czekałam aż marek przywiezie, gdybyś ty nie miała, pozyczyłabym ja bo to normalne, oddałam ci zaraz jak powiedziałam w piątek, sorry nie nie oddałam ci dwóch jajek i łyżki wegety. Raz jechałaś na spotkanie z dziewczynami i zapytałam czy jedziecie sami ? Jak dziecko się krwią zalewało poleciałam po pomoc do normalnych ludzi ? O czym ty mówisz, żal mi ciebie, ale ja mówię prawdę i to jest moja prawda !!! Ludzka pomoc, sorry jaja podrzucę kurierem. A skąd ty wiesz, czy ja jestem w domu czy mnie nie ma, w oknie wysiadujesz ? Moje sprawy są moimi sprawami i nie życzę sobie i mnie mieszania z gównem, bo mnie nie znasz, widziałaś mnie kilka razy na oczy, a mieszkanie masz dzięki komu ?! Kto ci pomagał ???? Wolna amerykanka, brawo - nawet nie pukaj, bo ja z tobą rozmawiać więcej nie mam zamiaru.

Dziewczyny- wyslalam do brydki prywatnie wiadomosc ale niestety nie potrafila uszanowac tego forum i znowu afere robi publicznie. Sorry chcialam na osobnosci dowiedziec sie co jest grane.

reklama
Do góry