reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
ja juz po przedszkolu a potem musialam stac na dworze przez 20min i obserwowac jak koparka kopie doly:szok:

Kasia8118- to pewnie pelna energii do dzialania dzisiaj jestes , co?:-p
Nefretete- ja tez nie za dobrze sie czuje. szymon wczoraj przebudzil sie o 11.30 i do 1.00 nie mial zamiaru spac. Jeszcze kazal sobie ksiazeczki czytac:wściekła/y: A na obiad to ja wezme wegetarianskie to wtedy mi nie zjesz:-D:-D:-D
Noami- moze taki okres przedswiateczny, sama nie wiem:baffled:
Monika1213- jak tam po usg? Musisz jechac po rozowa wyprawke?;-)
Sylwia.m- tego wam z dorota najbardziej zazdroszcze:-(

Ampar3 z tą energią to tak dzisiaj różnie bo ta pogoda kiepsko nastraja :tak:.Ale nie mam co się martwic jeszcze parę godzin i będę z kochającą rodziną i z wiernymi przyjaciółmi i to jest dopiero coś co da mi dużo energii i wiele powodów do radości:-).Szkoda tylko że mój nie leci z nami trochę smuto mi z tego powodu:-(.

Kasia8118- na 100% podlapuje ten pomysl na marzec z zaskoczeniem rodzinki:tak: A my dzisiaj na glowie mamy szukanie promu albo samolotu wieczorem :wściekła/y::wściekła/y:

kasia8118 skoro już wyjeżdżasz to wszystkiego dobrego Ci życzę. udanego wypoczynku i pięknych świąt:-)
ampar3 od biedy i warzywka też zjem, a może twój mężuś zamówi jakiego kotleta? Ty sie babo nie martw ja coś upoluje:-D
powiem wam jedno mój syn jest niesamowity. wystarczy posadzić go w foteliku przed tv włączyć wywiad z depeche mode i wtedy można robić wszystko. normalnie jakby dziecka nie było:szok: już widziałam, że oczka mu sie przymykają, więc myśle wyłącze tv i położę go do łóżeczka... tylko wyłączyłam a zrobił mi taką awanture że szok:-D mój malutki depeszek :-)

Kurcze jestem zła bo mały mi odleciał i pewnie tak jak wczoraj będzie brykał do wieczora:wściekła/y:.Druga sprawa że już drugi dzień nie ruszył obiadu :no:.I ogólny brak apetytu :-(nie mam już siły z nim walczyc.Jak tylko będę w Polsce to idę do lekarza zrobic mu badania.Już kiedyś się pytałam czy nie można by mu podawac jakiś witaminek na pobudzenie apetytu,ale lekarka stwierdziła że nic nie ma dla dzieci w tym wieku:no:.Ta już się za długo ciągnie ta sytułacja:no:.Muszę zrobic te badania chociaż dla świętego spokoju.Dzięki dziewczynki wszystkim tym które oficjalnie i prywatnie życzyły mi miłego pobytu w Polsce:tak:;-):-).

no a ja jestem po usg
wszystko jest ok ,wybadała mnie strasznie dokładnie i długo ,a ja myslałam by jak najszybciej pobiec do łazienki :tak:oczywiscie jak już wiedziałam że to chłopiec na 100% i jest cały sliczny i zdrowy no i duży :tak::biggrin2:;-):-D

reklama
DZIEKUJĘ BARDZO
w sumie to tylko usg miałam ,ale trafiłam na bardzo dokładną babeczkę a moja położna nie mogę złego słowa powiedzieć ,bardzo miła osoba ,angielka z wiecznym uśmiechem na buzi :tak:
tak więc pozostajemy przy niebieskim ;-)

Do góry