reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Doris - zaczelam czytac ksiazke, w zasadzie czytam 3 naraz :-), ta akurat w kuchni (druga mam w salonie, a trzecia w aucie :-D), na razie jestem na poczatku ........, ale mysle, zeby sprobowac, bo nic to nie kosztuje, a interesuje mnie efekt

reklama
KASIA.J-Widze ze jestes wszechstronnie uzdolniona:-)czytasz w aucie i prowadzisz:-D:-D:-D
Jak dla mnie to ona ma sens,ale uwazam ze trzeba poswiecic troche czasu i poznac swoje cialo a potem juz stosowac:tak:
A do Sylwii to jak przyjedziesz, to zaraz odjedziesz??czy wypijesz kawe???

Ostatnia edycja:
doris - no mam nadzieje, ze wypije, ale herbate, bo ja kawy nie pijam :-) no az tak uzdolniona nie jestem, czytam pod szkola jak czekam na Kubusia

Doris78 jak tylko wyląduje to zmieniam kartę na polską:tak:.A pisac będę oczywiście że tak jak tylko dorwę gdzieś kompa:-D:-D:-D.A ja myślałam ze mały mi dzisiaj nie zaśnie w dzień i wcześnie położę go spac, a tu dupa ja pakuje walizki a on mi tu na sofie odpływa:wściekła/y:.Wstał o 18.30 także będzie wesoło:wściekła/y:.

KASIA.J-No to ja tez wpadne i sobie razem herbatke wypijemy:tak::tak::tak:
NOAMI-no my mieszkamy w WYKE i nie jest wcale daleko od centrum,jakies 5-10 minut autem,zalezy czy sa korki:eek::eek:a autobusem to 15 minut,i jezdza czesto i duzo:tak:

Hej
A ja sie bardzo ciesze bo znalezlismy samolot za 260f:szok: Wiec moze dobrze ze prom nie wypalil bo szybciej i bezpieczniej bedzie:tak: Tylko musimy paczke wyslac bo po moich zakupach prezentowych mamy ze 40kg nadbagazu:szok: Naszczescie dzisiaj okazalo sie ze Artura kolega jedzie teraz w niedziele do polski i zabiera paczki.

Nefretete- moj zasypial albo spokojnie lezal przy Alternatywy4. Nie wiem jak to interpretowac:crazy:
Sylwia.m- ty sie nie smiej bo tez cie to czeka. Na szczescie facet przestal i wyszedl a ja szymonowi powiedzialam ze ma przerwe i idzie na obiad a my przyjdziemy jak zje:zawstydzona/y:
Monika1213- bardzo sie ciesze ze wszystko w porzadku i po twojej mysli:happy:
kasiaj- ciesze sie ze nie musze plynac tylko lece chociaz z drugiej strony moglibysmy zrobic sobie mala imprezkena promie we czworo a dzieciaczki aaaaaaaaaa:-D:tak:
Doris78- tez ogladam u can dance
Kasia8118- a co ty narzekasz ze maly bedzie dlugo siedzial. Bzykalas sie wczoraj na zapas:-p

reklama
Sylwia jeszcze nie patrzyliśmy na ubezpieczenia bo szukaliśmy biletów na tunel albo prom... ceny masakryczne ale jesteśmy genialni i zapłaciliśmy tylko 93Ł:-)
nie wiem jaki jest w tym sens ale za 4 przejazdy zapłaciliśmy 93Ł, a za dwa byśmy musieli zapłacić blisko 300Ł:baffled:

doris78 oj rośnie depesz rośnie, a koncert już w maju ale jest jeszcze za młody:-D gdyby miał jakieś 15 lat to bym go wzięła ale nie będzie miał nawet 15 miesięcy:wściekła/y::-D

kasia8118 szerokiego nieba:-)

kasia.j podziwiam... ja nie potrafię kilku książek na raz czytać bo mi sie odrazu wszystko pitoli :-D ale za to jak już jedną zaczne czytać to w każdej wolnej chwili aby dobrnąć do końca

Do góry