reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
A co tu tak cicho:szok::szok::szok: Kasia wyjechala i nikogo nie pogonila z rana;-)

Sylwia.m- i co patrzylas na tej stronie wczasy? Calkiem przyzwoite ceny maja, co?
Noami- jezeli np nie przeszkadza ci wynajecie mieszkania zamiast domku to moze w centrum popatrz. Bedziesz miala wszedzie blisko:tak:;-)

A do mnie w niedziele przyjezdzaja znajomi z harrogate na slynne kulki i obiad:-D:-D
Nasluchali sie ode mnie ze szymon tam ladnie je i sie bawi i kazali sie zabrac:-D:-D
Na pewno zabiore ich tu kolo mnie a nie tam gdzie bylismy ostatnio:angry:

Helołłłl:-):-):-)

Ja byłam po mięsiwo dzisiaj:tak: Musiałam to poczyścic, podzielic, poporcjowac, poczyścic, podzielic, poporcjowac ble ble ble tak bez końca:szok: No ale mam już z głowy:tak:

Ampar patrzałam i powiem Ci szczerze, że nie znalazłam nic dla mnie:no: Poczekam aż się maleństwo urodzi, troche podrośnie i wtedy dopiero:-)

Jutro przyjeżdża do mnie Kasia.j, zdaje się, że Dorota chce tez się wcisnąc chociaż jeszcze się nie zapytała czy może:-p:-D Czy ktoś jeszcze ma ochotę??? ZAPRASZAM:tak::tak:

Ampar - rzeczywiście w centrum są fajne apartamenty, nawet stosunkowo nie drogo, ale jak się doliczy do tego cenę za parking to :szok::szok::rofl2::rofl2:, tak więc odpada...
Sylwia - chętnie bym wpadła, gdyby to był czwartek, ale do świąt mój mężek ma wolne wszystkie piątki, tak więc nie chcę go samego w domu zostawiać, bo by się i tak pewnie obraził :eek::-D.

Sylwia - a na wakacje to powinnaś jechać, zostawić małego mamie albo cioci :-) i jechać. Takie wakacje z brzuszkiem ostatnio staję się coraz bardziej popularne, bo potem to będziesz czekać na pewno kolejny rok na urlop, zanim małe podrośnie. My też byliśmy na wakacjach jak byłam w 6 miesiącu w Tunezji i już nie mogę się doczekać następnych...tylko, że wtedy już z dzieckiem to nie będzie takiego luzu :tak::rofl2:.

Noami no ja właśnie szukałam czegoś na kwiecień ale potem stwierdziłam, że jednak to za dużo bo w lutym na dwa tygodnie w polskie góry jedziemy:tak: Nie stac nas na wakacje co dwa miechy:-D:-D:-D chociaż fajnie by było:-p:-p
A Marcela to ja bym nie zostawiła:no: Nie mogłabym sie zrelaksowac tam bo ciągle bym o nim myślała:-D Woałabym już wziac babcię ze sobą żeby pomagała w opiece:tak:

reklama
Sylwia.m- czas szybko leci. Czyli mow sobie ze pojedziesz juz niedlugo. Ja to samo mowie bo w maju jade:-D:-D:-D:-D Ja bylabym chetna na kawe tylko nie wiem na 100% bo maz mi na jutro 10000000000000000 spraw zostawil do zalatwienia:angry:
Noami- nie pomyslalam o tym. musialabys sie dowiedziec w councilu czy niektore bloki nie maja swoich parkingow na ulicy. a tak mialam w Harrogate. Mieszkalam w centrum i placilam do councilu 17f , dostawalam naklejke i parkowalam pod domem:tak:

Uciekam bo moj mowi pum pum sam. Pum pum to komputer wiec rozumiecie

Do góry