Karolina55
Mama Gabrysia
Juz masz to spoko. Tylko, ze te sa slabej jakosci, bo inaczej to nie dalyby sie wkleic.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
, fajnie by to było tak bez bólu w trzy minuty urodzić. Ale to chyba nie będzie niestety takie łatwe
.
was zaczepi na ulicy.
. Napewno bedzie dobrze, glowa do gory. Jeszcze troche i bedziesz miec ta cala ciaze za soba
. A co do porodu to sie nie martw- nie jest to cos czego nie da sie przezyc. I jak juz masz dzidzie przy sobie to o wszystkim zapominasz.
. Widac na zdjeciach, ktore wkleilas, ze to juz blisko. Tylko sie cieszyc.
. Na lata uzytkowania to on sie nie nadaje, ale na 2-3 miesiace na pewno sie super sprawdzi
. Ja juz od jakiegos czasu mysle zeby go sprzedac i kupic jakas lekka spacerowke. No i jesli mialabys kupowac wozek uzywany to moze lepiej od kogos kogo znasz niz od obcych;-).
).W zestawie jest tez spiworek do spacerowki na zime,folia przeciwdeszczowa, torba dla rzeczy dzidziusia + materacyk do przewijania oraz parasolka przeciwsloneczna. Jak bede miala chwile to wkleje Tobie zdjecia calosci. Daj znac czy jestes zainteresowana.
, przynajmiej moge sie normalnie poruszac , a nie jak jakas kaczka.
, chyba juz czas. 
:-);-):-)
. Szykuj torbę bo nigdy nic nie wiadomo
.
, a tu zaraz okazuje sie ze nuda, nuda i jeszcze raz nuda.
, moze jak moje malenstwo wyrosnie z jakis ciuszkow , bede mogla ci jakies oddac.
.I tak az do 42 tygodnia. Mam nadzieje, ze u Ciebie sie to szybciej rozwiaze, bo nikomu nie zycze tak dlugo chodzic w ciazy
. Ostatnie 4 tyg to byla dla mnie okropna meczarnia:-
.
.
Jedyny minus to dosc wysoka cena.
?