Hej dziewczyny
Kurcze dzis pierwszy raz w zyciu zafundowalam sobie tipsy -nawet nie wiecie jaka trudnosc sprawia mi pisane

slub juz w czwartek wiec mysle sobie a co? musze byc piekna nawet na cywilnym hehe
nie wiem czy wiecie ale jest polski internetowy sklep

dzis zlozylam pierwsze zamowienie, sa kaszki dla dzieci herbatki napisalam dzis nawet do nich wiadomosc cy rozszerza swoja oferte jak zglosi sie zapotrzebowanie heh chodzi mi glownie o rzeczy dla dzieci bo tutaj w PL jest kosmiczny wybor Michasiowi np podpasowaly kaszki "na dobranoc" spi po nich calusienka noc, tam tez chce miec ta cudowna kaszke

u nas pogoda wiosenna ale mimo tego Michas tez sie rozchorowal troche kaszelek i katar go mecza ale dzi juz jest znaczna poprawa -mam nadzieje ze mu przejdzie calkowicie po przeciez slub w czwartek, chrzest w sobote no i pozdroz w poniedzialek - mnostwo wrazen nas czeka.
Niunka zeby narazie sa 2 ale dosc duze -da sie to odczuc jak maly urwis ugryzie mame np w nos

ida nastepne -marudny sie robi znowu :-(Michas tez wyszczupla bo fika jak nie wiem co czasem sie dziwie skad ta energia w nim.
wspolczuje i Szymkow i Wam tego chorubska wstretnego. jak masz jakis nawilzacz w domu zaparzaj rumianek i nawilzaj pokoj a jak nie to wstaw na wieczor garnek z goraca woda z mocnym naparem rumianku- mowie ci dziala rewelacyjnie, u nas pomoglo
Cfc wiem co czujesz jesli chodzi o bol plecow - ja tez sie nacierpilam nie dsc ze swoje kg musze nosic to jeszcze Michasia w brzuchu ktory nie byl wcale maly ale to juz niedlugo... jeden usmiech Marysi a zapomnisz o wszystkim
Dziewczyny jak pogoda Uk?
pozdrawiam wszytskie i sle buziole dla dzieciaczkow