reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej kobitki
przepraszam kobitki ze tak pozno sie odzywam , ale w ciagu dnia nie mam na nic czasu. Szymon wymaga coraz wiecej opieki , no i mam malo czsu , zreszta jak kazda z nas.

Dzieki kochane za kaplemenciki dla Szymka ,ale to ze super wyglada to nie znaczy ze jest praktyczne:-D, ciagle ja sciaga i wogole ma szal jak ma cos na glowie. Zaczyna sie drapac szlaec krzyczek - maly potworek. ;-).

Doris - biedaczek z tego twojego Dawidka. Ja robilam inhalacje jak szymon mial zapalenie krtani i jak mial katar. Robilismy 3 razy dzinnie. I po 2-3 dnia byla znaczna poprawa. A inhalator mamy elektryczny , mozna kupic w kazdej aptece w polsce.

Dzieczyny co z tym spotkaniem w srode? Gdzie i o ktorej?
Bo mi pasuje kazda godzina ( jak na razie).

reklama
Czesc dziewczeta.
Jak z tym jutrzejszym spotkaniem? Bardzo bym chciala sie z Wami zobaczyc, szczegolnie, ze ma byc to piknik na swiezym powietrzu:-D:-):tak:. Podajcie jakies propozycje, bo ja Bradford nie znam i jedyne co moglabym zaproponowac to Shibden Park, ktory jest niedaleko mnie. Sprawdzalam pogode i ma byc w miare slonecznie, choc nie az tak jak przez ostatnich kilka dni. Temperatura ok 16 stopni. A w czwartek ma juz padac:crazy::-(.

Niunka- Szymek super, maly przystojniaczek:tak::tak:.

Kasia- ta przyczepka rowerowa jest po prostu rewelacyjna. Nie myslalam, ze mozna cos takiego gdzies dostac:rofl2:. Super.
I podziwiam za roznorodnosc pomyslow jakie macie z mezem na spedzanie czasu poza domem:tak::-).

A jesli chodzi o nasza rodzima Polske, to ja tez juz niedlugo wyjezdzam. Jade 6 czerwca na ok 2 mies:tak::-):-). Huraaaa!:laugh2::laugh2::-p.

Buziaki

To moze spotkajmy sie w Shibden Park. Postudiuje mape i jakos dojade :-) Bo ja moge zaproponowac Lister Park tu w Bradford. Ale chetnie poznam cos nowego.

Karolina - moj maz wszystko zrobi byle nie siedziec w domu, bo ja zawsze cos dla niego do roboty znajde (przybij, przykrec, zloz itp :-D)

niunka - wszystkie dzieci tak maja z czapeczkami, trzeba byc wytrwalym i zakladac jak sciagnie, az w koncu sie przyzwyczai, z Kuba mam co roku ten problem, ale potem jak juz zaakceptuje czapeczke to sam sie dopomina :-)

To zanosi sie, ze wszystkie wyjedziemy na wakacje do Polski. Trzeba bedzie chyba zalozyc osobny watek "mamusie z BD i okolic w Polsce na wakacjach" ;-):-D Bardzo bym chciala w lipcu pojechac nad morze.

A ja cos kiepski dzien mam. Juz 11, a ja ciagle w pizamie latam po domu :-( Dobrze, ze sobie obiad wczoraj ugotowalam.

dziewczyny jesli chodzi wybor parku to na mnie nie liczcie bo ja znam jedynie Lister Park i Bowling - jest gdzies niedaleko Asdy - wczoraj maz mnie uswiadomil :)
Michas daje mi dzis popalic od rana nie w humorze, placze, nie dal sie nawet polozyc spac jakby mial plecy popazone :crazy: zasnol wreszcie kolysany w foteliku samochodowym ehhh
Kasiu z tymi wakacjami w Polsce to masz racje chyba wiekszosc z nas jedzie w rodzinne strony :) ja tez uciekam w polowie lipca na jakis miesiac, mam nadzieje ze pogoda dopisze i wygrzejemy sie nad morzem, a ty gdzie masz zamiar jechac ? w ktore strony? bo moze sie spotkamy :-D
Przyczepka rewelacja moj jak to zobaczyl to tak mu sie spodobala ze tez mowi ze tez kupi :sorry2: cikawe kiedy bedzie jezdzil jak go nigdy nie ma
lece gotowac jakis obiad poki maly spi bo pozniej pewnie mi nie da

Ja w razie czego znajde ten Lister Park, zaraz zerkne w google earth. Moze niech sie kazda z nas wypowie gdzie by wolala:
SHIBDEN PARK kolo Halifaxu czy LISTER PARK kolo Bradford,
i wtedy zadecydujemy.
Ja w tym tygodniu jestem zmotoryzowana, wiec mi jest wszystko jedno. Dopasuje sie do Was.
Co do godziny to moze 12-13ta??? Co wy na to?
Buziaki

Witam!!!
Mi jest obojętnie który park a godzina to raczej 12 niż 13;-):-p a może nawet wcześniej:-p ale dostosuję się.
A jeśli chodzi o wakacje w PL to ja również pierwsze dwa tygodnie lipca będę w Gdańsku a potem na tydzień jeszcze jadę na Śląsk, skąd pewnie wyruszymy na mały wypad w góry:tak:

czesc kobitki wiem wiem dawno mnie tu nie bylo ale jakos weny sie nie ma do napisala i jeszcze ta piekna pogoda az zal w domu siedzec .

ja tez sie pisze na to spotkanie ale wydaje mi sie ze lepiej w listen parku w Bradford bo sama nie wime jak dotrzec do halifaxu do parku samochodem to pikus ale co innego busem sie wlec heheh .a co do tego czy brac kocyk i co jeszcze jak moge wiedzec bo nie wiem co zapakowac do mojej maszyny hehe .

wiecie co normalnie sie dzis wkurzylam ze szok na tego mojego robaczka bylam na wazeniu i okazalo sie ze ten moj maly szkieletor jeszcze mi zszedl z wagi o 10 gr :angry: mowie wam sama nie wiem co z tym robaczkiem juz z nia chodze caly dzien i co chwile staram sie wymyslac cos do jedzenia zeby tylko zjadla a ona mi tylko tym jedzienie rzuca

kurcze a ja mam taki katar od 2 tygodnia juz teraz mi przeszlo ale jeszcze mnie troszke trzyma tak sie zalatwilam w londynie ale sie nie zaluje wycieczki :p

Karolcia ja tez sie nie moge doczekac tej polski tylko ze ja 8 czerwca hehe
moze moja mamuska cos poradzi na tego szkraba :p

fajnie ze bedzie nas wiecej :) tylko cfcgirl bedzie brakowac :( chyba ze sie myle
oki ja spadam bo zaraz moj wraca i trzeba bedzie kartofelki wstawic :tak:
kiedys sie znow tam odezwe hehehhe chodz postaram sie czesciej .

No rzeczywiście mnie nie będzie niestety. Ale jak będziecie w Lister Parku to może uda mi się chociaż na chwilkę zajść,ale nie obiecuje, bo jest to jakiś kawałek ode mnie a busem wolałabym nie jechac jeszcze z małą. No ale pozyjemy zobaczymy.
Tak czy inaczej życzymy Wam udanego spotkania i myślcie o nas :)

Czesc. Mi to jest tez bez roznicy ktory park do Shibden i do Lister mam taka sama droge,ale widze ze wiekszosc sie pisze na Lister.To moze w Lister sie spotkamy?

A co do wakacji to ja jade na koniec lipca na 5 tygodni:-):-)Juz sie nie moge doczekac:-)
KASIA-a ty wlasnie w jakie okolice jedziesz nad morze?moze do Gdanska?

reklama
dziewczyny mi pasuje Lister Park , a godzina 12 jest o i 13 tez.

Dajcie znac. tylko jak bedzie zimno to nie bardzo na piknik.

Do góry