reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Jasmina-nie powinnam tego wogole pisac,bo wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:u lekarza sie dogadam,takim prostym jezykiem,czasami jak cos jest gorszego ciezko mi jest to ujac w slowa.Wszkole to tez bardziej slucham ,mniej mowie a z sasiadami to samo.Ja rozumiec jeszcze jakos rozumiem gorzeja jak ja mam cos powiedziec.Nie wiem czy to sa nerwy,czy co ale jak zaczynam mowic to mam w glowie pustke,taka czarna plame i sie zacinam i tyle z rozmowy:szok::wściekła/y::baffled:

hmmmm... ja tez mam problem zeby wykorzystac to co umiem. Nowych slow i zwrotow zapominam uzywac w czasie rozmowy... Ehhhhh brakuje mi kogos kto powiedzialby mi jak dana rzecz powiedziec poprawnie.
No ale nie ma co biadolic tylko brac sie za nauke. Dlaczego ja w szkole sie nie uczylam....
Jasminka dzisiaj chce doprowadzic mnie do szalu. Normalnie widze jak patrzy mi w oczy i robi mi wszystko na zlosc. Dawid tez ma dzien wyjca. Ehhh jak cudownie.

Nazywam sie Aleksandra. A zdjecia nie mam :rofl2:

Kurcze jaki ja dzisiaj mam pierdolnik w domu. Juz dawno tak mi sie nic nie chcialo jak dzisiaj. Teraz siedze i ogladam z Jasminka Odlotowe Agentki (Jasmina w kapeluszu czarownicy) ;-)

Prosze,prosze jak sie siostrzyczki kochaja:-):-)
Pojechalismy z Maksikiem do miasta i kupilismy tylko 2 kilo schabu:-D,a potem biegiem do autobusu bo deszcz zaczal padac. Ale sie obkupilam!!!!
Jasminko(droga Olu),musimy sie w takim razie spotkac w tym parku,poza tym jak patrzylam na mape to mieszkamy blisko od siebie. Napisz mi swoj post cod to sprawdze dokladniej:-)

Kama - moj post kod to: LS16 6PR

A ja jestem teraz z siebie dumna:rofl2: wyprasowalam wszystko co mialam. Ufff teraz jeszcze to w szafkach musze poukladac :rofl2:
I synek wlasnie wstal:rofl2:

reklama
Do góry