reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

A ja właśnie kuchnię posprzątałam:crazy: jeszcze prasowanie mnie czeka:wściekła/y:
Ktoś tu pisał, że lubi prasować:confused: chyba Kasia i Fabian:tak: zapraszam Cię kochana do mnie, zapewnię Ci rozrywki na trochę:-p:-p:-p

reklama
No jestem!!!
Ja to nie bardzo wiem co wam napisac dziewczyny.Moze narazie tylko tyle ze niunka nie bendzie mogla narazie z wami pisac:no::no::no:
Wlamali im sie do mieszkania,ukradli laptopa i nie tylko zreszta!!!
W domu w nocy byla tylko niunki mama i Szymon.
Niunka wszystko wam opowie.Kazala was wszystkie pozdrowic.

Sylwia jak masz cos do prasowania to dawaj ja chetnie.Byle nie za duzo bo jutro do pracy:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Wiecie co. Siedze i to przezywam teraz. Szczegolnie ze szymon byl w domu z babcia. Jak dobrze ze nic sie nie stalo. Az nie chce mi sie pisac. Ide spac
Dobranoc

Czesc dziewczyny ciężką miałam noc bo mały obudził mi sie w nocy miedzy 2 a 3 ze strasznym rykiem.Nie wiem co mu się stało ale strasznie płakał i długo to trwało nim go uśpiłam.Następna po butka o 5.55 i to już na dobre.Fatalnie się czuje bo nie mogłam wczoraj spac po tym co napisała Kasiunia i fabian tak sie zdenerwowałam.Szok co za tupet włamac się komuś do domu jak jest ktoś w środku.Najgorsze że był tam mały.Najważniejsze że nikomu się nic nie stało.Niunka1982Współczuje serdecznie:confused:.Kasiu przekaż pozdrowienia od nas Niunce.Ampar3 sorki ale po tej fatalnej noc nie mam ochoty nigdzie się ruszac chyba spędzę dzień przed kompem,ale następnym razem będę na 100 procent;-). Po powrocie z Polski zapraszam do nas.Dziewczyny życzę przyjemności na zlocie u Ampar3.Szkoda że nie załapie się na babeczki :baffled:.

Ostatnia edycja:
Czesc laseczki.Jakos nie mialam nastroju na pisanie :-(Ale chyba sie nie stesknilyscie za mna?!
Masakra z tym wlamaniem,jestem w szoku:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: .Dobrze ze nic nikomu sie nie stalo!Kasia pozdrow serdecznie niunke!!!!!

Ostatnia edycja:
DZIEN DOBRY:-):-):-)Rety ale pogoda,u mnie przed chwila tak lalo:szok:a teraz juz pieknie, slonce swieci i niebo jest bezchmurne:szok:Ja juz Kube do szkoly zaprowadzilam ,Dawid spi a ja mam godzine wolna:-):-)
AMPAR-wstalas juz?bo my zaraz przyjezdzamy:tak::-):-pmam nadzieje ze trafimy:-)a jak nie to bedziemy dzwonic:happy:

reklama
Do góry