reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dla Sylwii!!!
………(…….……)
…__|……..|…….|__
.´… ..\\ ………./……`.
|…….../#####\………|
..=----.|#####|.---- =
|…….`\\ ### /´………|
.`. ___/………..\\ __ .´
…/.|…….|……..|……)­­
. //.`.___. ^.___.´
.||
.||
..\\
…\\ ………)\\.)
… \\.…… / \'.|.)
……\\……./ \'...)
…… \\……/ \' ../.)´
…… .\\(…/´/
……..)|./´/
……..||. //
……..|( /
……..||
....`..-'||'-.......
......\'----'/......
.......|:...|.......
.......|::..|.......
....../::::..\......
.....:::'.....'.....
.../:::.........\...
..,:::'..........,..
..|:::...........|..
..,:::...........,..
..\:::.........../..
...':::.........'...

A to dla wszystkich pozostalych mamusiek!!!!:tak::-):-D ……………………._.;_'.-._
……………………….{`--♥.-.'_,}
……………………{;..\,__...-'/}
....._.;_'.-._ …{..'-`.♥_;..-';­­­
...{`--.♥-.'_,}…`'--.._..-' ....._.;_'.-._
.{;..\,__...-'/}…._.;_'.-._ ...{`--.♥-.'_,}
.{..'-`.._;..-';.{`--.♥-.'_,}.{;..\,__...-'/}
....`'--.._..-'.{;..\,__...-'/.{..'-`.._;..-}
........,--\\..,-"…`'--.._..- .....--.._..-
...... ....._.;_'.-._..... ||......//
..........{`--.♥-.'_,}.,-"-.....//.,-"-..
........{;..\,__...-'/....'-.\.// (..'-...\
………..{..'-`.._;..-'. ,/. // ;---,
......../....-'.)\\......... /.,-"-....\
........\,---'`...\\.......//. (..'-.....\
.....................\\ ..//
................../_\\Y//_\
.................(_,-}={-,_)
...................\_//((\_/
.....................//))(\
....................(/..))
........................((
.........................\)

Syliwa mam nadzieje ze wybaczysz nam te potajemne spotkanie co??:-);-);-)
Obiecuje ze juz to sie nigdy nie powtorzy. jak mam odpokutowac ??;-);-) blaszka ciasta i dobra kawa??:-)
Ja i Asiunia spotkalysmy sie dzis zeby chociaz wiedziec jak wygladamy hehe bo razem jedziemy do Polski :) a ja pewnie nigdy nie dojade do tego lister Parku :wściekła/y::wściekła/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-:)-(

KASIEK83,ASIUNIA-faktycznie nieladnie:no:my w takim razie tez bysmy mogly te nasze spotkanie np,u Ampar potajemnie robic:tak:albo teraz u KASI8118.No ale moze bysmy wam przeszkadzaly:crazy::crazy:A poza tym wiecie jak wygladacie,bo macie siebie na nk.!! pewnie KASIEK8118 dlatego sie nieodzywa bo tez jest zla:wściekła/y:
SYLWIA-JA nie moglam wczesniej wejsc,bo mi strona nie wchodzila:wściekła/y:i uwierz mi bylam bardzo zlllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaa:wściekła/y::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nie afera:no::no::no::no:
Tylko powiedzcie co byście sobie pomyślały jakby sytuacja była w drugą stronę. Poprostu głupio wyszło:-)
I nie przepraszajcie bo ja wcale tego nie oczekuję:no::no::no::no:
Zrobiło mi się przykro ( Ty Asia szczególnie wiesz dlaczego) i o tym napisałam, tyle, koniec, kropka:crazy:
Już więcej nic na ten temat nie powiem:-) a raczej nie napiszę:-p

reklama
Doris Ty sie gniewasz no nie wierze:szok: ale za co? ze spotkalysmy sie na kawe w centrum? i obgadalysmy nasz wyjazzd do Polski?? Jeszcze tego brakuje ze sie poklocimy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry