reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Dzien dobry z samego ranka:-):-):-)
No to co,spotykamy sie w Lister Park o godz,12.00 na placu zabaw:tak::-):-)??A moze kocyki wezmiemy,bo jest bardzo ladnie za oknem i mocno nie wieje??A przynajmiej KASIA8118 bedzie mogla swobodnie pogadac:-):-p

Dzień dobry:-) wszystkim mamusią w ten słoneczny poranek:-).Noc była ciężka i to bardzo nawet nie pamiętam ile razy zostałam kopnięta przez mojego małego mężczyznę :no:.Wczoraj jak [pisałam do was po 22 to mały się obudził i zaczęła się jazda i skończył bardzo pózno:crazy:.Mimo to że wyglądam jak jeti to postaram się byc w parku o standardowo 12 godzinie bo żal mi tak pięknej pogody:happy:.Reszta niech też się ubiera i nie mówi mi że miała ciężką noc lub coś podobnego:wściekła/y:.Kto potwierdza przybycie na 100 procent:-).Bierzemy kocyki?

No to bierzemy koce:-D:-Djest o wiele lepiej ,przynajmiej nie krecimy sie niewiadomo gdzie.Nie??
A kto jeszcze potwierdza przybycie??

KAMA-Kurcze ale macie z tym autem:-(tyle kasy wydanej i jeszcze nie dziala!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzień Dobry:-):-):-):-)
Jeszcze przed chwilą nie było nikogo a tu już Doris i Kasia zdąrzyły napisac:tak:
Ja wczoraj nie mogłam długo usnąc i myslałam że dzisiaj będę nieprzytomna ale o dziwo wstawało mi się bardzo dobrze. Pewnie przez to słoneczko za oknem. Od razu chce się życ:tak::tak:
Ja nie moge potwierdzic na 100% że będę bo umówiłam się juz wcześniej z koleżanką i nie wiem jak długo nam zejdzie, no i czy potem będą chcieli mnie podrzucic do centrum:crazy: bo jak zawiozą mnie do domu to juz mi się nie opłaci wyruszac autobusem bo załapałabym sie może na 15 minut spotkania:-p
Ale myślę, że dzisiaj frekfencja będzie dobra ze względu na pogodę:-):-)

Kurcze za oknem chmury i nie wiadomo co będzie dalej:no::no::no:.Oczywiście mały nic nie chcę jesc i jest bardzo marudny:wściekła/y:.Nie wiem co mam zrobic czy warto jechac z nim do parku jak ma taki nastrój :no:tak już jest trzeci dzień z rzędu nie wiem co się z nim dzieje czy jest chory czy co:confused::baffled:.Nic mu nie smakuje i ma jakieś dziwne napady płaczu:crazy:.Ach szkoda gadac:confused:.Idę robic obiad bo nie wiem co będzie dalej:baffled:;.

No właśnie ja też ubrałam się na letniaczka ale chyba się przebiorę bo tak słońce zachodzi:-)

Kasia8118 jedź to przynajmniej się wyszaleje Krystian a Tobie chociaż półdnia zleci:tak: Bo w domu to zwariujesz:-)

kasia8118-ja Krystian nie ma temeratury i nic sie nie dzieje to pewnie ze przyjedz,tak ja Sylwia napisala przynajmiej sie wyszaleje:tak:no i swieze powietrze zawsze jest lepsze od domowego zaduchu:tak:ja to z moimi nawet wychodze jak sa przeziebieni:tak:A co do jedzenie nie martw sie,moze ma spadek apetytu,moj Kuba wiecznie to ma:-Da Dawid tez ostatnio przestal jesc tyle co wczesniej:-(
Zeszta jak przyjedziesz to pogadamy:-)musisz byc ,bo chcialabym zebys mi wytlumaczyla droge do ciebie!!A nastepne DOMOWE SPOTKANIE u mnie!!!!
Ale nikt wiecej sie nie odzywa:-:)-(

Ostatnia edycja:
reklama
No jestem w trakcie robienia zupy,ale zaglądam tu żeby sprawdzic co reszta dziewczyn na to dzisiejsze spotkanie a tu cisza:baffled::baffled::baffled: to znaczy że chętnych brak czy jak to rozumiuec:crazy:.A co z nowymi dziewczynami:confused::baffled: .Oleska i 4 mucha a wy co śpicie:confused::baffled:?

Do góry