reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Czesc dziewczyny!My dopiero wstalysmy,jak pogoda sie nie pogorszy to tez bedziemy w parku bo nie wiadomo czy za chwile z tych chmur deszcz nie spadnie!!!

Dziewczyny ja juz zaraz wychodzę węc Doris albo Asiunia bardzo proszę o smska z informacją czy spotkanie jest czy nie, żebym w razie co na darmo tam nie jechała:-)

Ja raczej tez będę. Muszę tylko poczekac na faceta z Avonu, bo mam mi paczkę przywieść. Najwyżej się spóźnie parę minut. Napiszcie tylko ostatecznie czy będziecie.
A moja Marynia wczoraj jakas marudka była. Jak była u Kasi na włoskach to tak biadolila,że szok. Czy wasze skarby tez taki okres przechodzily,że tylko Mama i mama?? Potem padła o 22 i do 3.30 spała. Za to od 3.30 do prawie 5 szalała , dyskutowała, spać nie mogła. Cycka nie mogla dobrze chwycić, walczyła z nim. Dopiero jak ja wzięłam do łóżka naszego usnęła i spała do 8.30. Teraz leży koło mnie na kanapie i zasypia.
Pozdrawiam Was

Ja tez bede napewno,bo te chmurysa potem slonce wychodzi,nie jest tak zle,jak zacznie padac to wejdziemy do tej kawiarni:-)i problem z glowy:-)
CFCGRIL-to jest ten okres wlasnie kiedy mala wyczuwa juz ciebie i poznaje juz Cie,wiec sie tylko cieszyc:-):-)

Dziewczynki ja chyba dzisiaj odpadam. Za oknem nieciekawie i zbierają się chmurzyska. Nie będe ryzykowała. Mała dopiero zasnęła więc nie mam jej sumienia budzić. Widzimy się jakby co w piatek. :-)
Kasiu napisz jak z Shipley do ciebie dojechać??Pozdrawiam Was

reklama
Do góry