reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

cfc girl sprawdzam właśnie rozkład jazdy Firsta i myślę sobie że możesz w Shipley do Morissona dojechac 610 611 612 810 a pózniej przesiąsc się na 640 641 670 i wysiąsc prawie koło siłowni odrobine przed zapytasz w autobusie kierowcy.W okolicy jest zakład o nazwie Love bites może znasz pracują tam polacy.To jest taki zakład z kanapkami.

reklama
No tak Asiunia221 i Sylwia.m kawkę sobie piją a na forum cisza.Tylko ja biedaczka tu się produkuje i to chyba sama dla siebie:-).Tak sobie myślę czy w tym lokalu znajdzie się taki duży stolik żeby wszyscy mogli usiąsc razem:baffled::-p?

Doris78 a ty już wiesz jak zabrac się do robienia dziewczynki bo ja jeszcze nie do końca w temacie,ale muszę się zorientiowac jak to się robi bo mąż mi coś tam zaczyna marudzic że chce córeczkę.

NEFRETETE-MAmy w planie grila w BOLTON ABBEY,ale jak bedzie brzydka pogoda to na obiadek do jakiegos pubu:-)i wlasnie jest dyskusja do jakiego:-):-)
KASIA8118-JA mam zamiar kupic taka ksiazke,wlasnie jak to sie robi zeby byla dziewczynka:-D:-D:tak::-)ale wiem ,ze mozna i tak:robisz sobie test owulacyjny codziennie pare dni po miesiaczce i dzialasz:-Dcodziennie:-D:-Dpamietaj tylko ,ze musisz codziennie:-D:-D:-D:-D:-D:-Di jak ci na tym tescie wychodzi ze za 24 godziny albo 36 bedziesz miala owulacje,przestajesz dzialac:tak::tak:rozumiesz??:rofl2::confused::happy2::-)napisalam ci to w skrocie,jak chcesz to poczytaj w internecie duzo jest tego.Chodzi o to ze zenskie plemniki zyja dluzej do 72 godzin a meskie krocej,wiec maja wieksza szanse na przezycie .

Kasia8118-chyba jednak dojade do ciebie!!!!!!!!!!!:laugh2:Sprawdzalam rozklad jazdy?(z pomoca sylwii.m-dzieki)i bede jechac autobusem 641.Wyszlo mi ze o 11 bede na bolton road wiec gdybys mogla czekac na mnie na przystanku!?????????to byloby super:tak::-D:-);-)bo nie wiem dokladnie na ktorym przystaku mam wysiasc!!!patrze teraz na ten rozklad i wyszlo ze tam spod barclaysa do ciebie autobus jedzie 9 minut a potem 5 minut na piechotke,zgadza sie????
No a kawka byla pyszna zwlaszcza w towarzystwie tak przystojnego mezczyzny jak Marcelek!!!:-)

KASIA8118-dzialaj ,dzialaj,Zeby Krystianek nie byl samotny,wiem to z wlasnego doswiadczenia:-)i teraz zaluje ze miedzy moimi chlopakami jest taka roznica,ale wiesz,Kuba mi strasznie chorowal,potwm przyjechalismy tutaj,sie klimatyzowalam,pracowalam i nie myslalm o tym ,a Kuba byl corsz starszy.A teeeraz to by normalnie zjadl Dawidka z milosci:tak::-DNo i oczywiscie czeka na siostre a potem na brata:-D:-Dpowiedzialam,ze soistre mu zalatwie ale juz brata nie:no::no::-D:-D:-D

Popiłyśmy sobie z Asią kawę i obgadałyśmy Was wszystkie pokolei;-) uszy was nie piekły???;-):-p Żartuję oczywiście:-)

dzialasz:-Dcodziennie:-D:-Dpamietaj tylko ,ze musisz codziennie:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Kasia8118 a nawet kilka razy dziennie;-);-);-)

Doris a czy Ty wiesz, że mój syn sie dzisiaj do Ciebie wybiera???? Bądź miła dla niego i przypilnuj żeby Dawid mu palca do oka nie wsadził:-);-):-p

doris hehe tak sobie wlasnie mysle ze nie jestem z Bradford i nie mam pojecia gdzie to jest... jakbys podala dokladniejsza lokalizacje...? :zawstydzona/y:i o ktorej godzince?
postaram sie poszukac na necie tego miejsca :-) a pozniej to w nawigacje sie wstuka i bedzie git

idem na spacerek pozdrowionka

reklama
Doris78 z tym robieniem codziennie to jak dla mnie to za ciężko bo ja nie z tych kochających seks i lubiących robic non stop :-) :-):-).Coś czytałam na temat tych testów owulacyjnych.Mam nadzieje że istnieje jeszcze jakaś inna metoda zrobienia dziewczynki:happy:.Jakaś wersja dla leniwych:-p.

Do góry