reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

OK.Asiunia221 będę jutro czekac na przystanku mam nadzieje że będziesz mnie widziała tylko teraz nie wiem co z Cfc girl czy ona będzie bo jeżeli tak to każda przyjedzie z innego kierunku jeżeli dobrze myślę i nie wiem na którym przystanku mam czekac. No i co z Doris ty poczekasz czy jak?

reklama
Kasia8118-wiesz co ja do ciebie zadzwonie o tak o 10.50.powiem tobie gdzie jestem i ty wtedy mi powiesz czy jestes na tym przystaku i czy dlugo mam jeszcze jechac.ok???mam nadzieje ze nie bedzie padalo bo wtedy nici z przyjazdu do ciebie!!!

No ja skonczylam czytac,troche tego bylo.:tak:
Ale dopiero dzisiaj mam czas zeby cos napisacv.

Kasiu8118 to ja chetnie przyjde na kawke,tylko nie wiem jak tam do Ciebie dojsc?Wiem,ze to blisko ale dokladnie nie wiem!!!:no::no::no:

Sylwia bardzo mi przykro z powodu tych testow.
4 muchy a ty idziesz do kasi na te kawusie,to moze ja bym sie z Toba zabrala?

Jak chcesz to możemy spotkac na tym przystanku tam gdzie wysiadałam jak jechałam z Tobą i Edytą na przeciwko poczty .Tak o 10.35. Muszę jeszcze odebrac Asiunie z przystanku i może cfc girl.Ja ci pasuje to napisz.

kasia8118-ale jak sie chce miec dziewczynke trzeba sie poswiecic!!!!!:-):-):-):-):-D:-D:-DNo i nie rozumiem tego,ze ja poczekam???na was u ciebie pod domem???Tak?A no poczekamy,poczekamy:-D:-D
Jestem ciekawa ile do mnie wpadnie dziewczyn na kawke,za tydzien???:-D:-):tak:do mnie jest prostu dojazd,z gory mowie:tak::tak:

No mam nadzieję że uda mi się jutro was wszystkie odebrac :-).Bardzo się postaram.Ale pogoda szkoda gadac.Już prawie jedną nogą byłam na klatce a tu wielki deszcz:wściekła/y:.Nie wiem co mam dzisiaj z sobą zrobic:no: brak chęci do wszystkiego.A z małym to różnie,ale ogólnie to tez bez humoru:crazy:.

reklama
Do góry