reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

No wkoncu jestem.Moj walczyl przy kompie caly wieczor , :wściekła/y:
Nefretete- szybkiego porodu , trzymam kciuki;-):-).
Aska- zapraszam serdecznie. Mam nadzieje ze tym razem dotrzymasz slowa.;-)Bierz siostre i przybywajcie.
A Kasia wraca ok18. , ale ja jestem pierwsza na liscie na wloski:-D:-D:-D:-D:-D
Kasiu.j- a ty co chcesz robic z wlosami?

Kasiu8118- moze raz sie wybierzemy razem do kulkoladnu?

reklama
Kasia, ten kulkoland w Shipley to porażka dla takich maluszków jak nasze, bo tam jest jedna zjeżdżalnia i kilka samochodów dla dzieci maniejszych i więksi są od 4 lat, więc bez rodziców, nie opłaca ci się jechać. Takie moje zdanie.

dzien doberek .
U nas zimota jak diabli, juz centralne dziala.
Szymek spal dzis cala noc z nami.
pierwszy raz po pol roku i chyba mu sie dobrze spalo bo obudzil sie raz a nie dwa.:-)
Brydka-
To to szkoda z tym kulkolandem.
Akasia25 tez tam chyba byla ze swoja mala.I ponoc wszystko ok.

No szkoda, ale jak się mieszkało to się szło, a teraz mam dwa, bo i farmę Niedaleko i kulki 5 min od domu, więc wiesz, nie narzekam.
Piękna pogoda, za.... a Ja muszę do miasta ..... wrrrrr. Hej Niunia

Dziendobry

Mojemu Kubie w tym kulkolandzie w Shipley to podobaja sie tylko samochody. Na zjezdzalnie boi sie chodzic, bo sa strome. Maciek troche pojezdzi w jezdzikach i na kulkach, ale go to jeszcze nie porywa. I chodzimy tam, bo mezus obok pracuje i go odbieramy czasem z pracy. Bardzo mi sie spodobal ten kulkoland co bylysmy ostatnio. Dla maluszkow fajny i Kubus sie wyszalal, ale to mysle zasluga kolegow.

A dzis to nie mam pomyslu co robic w taka pogode. Jutro mama ma urodziny i cos musimy z tej okazji wymyslec.

Niunka - chce troche podciac, bo przestaly sie ukladac i przez ta cholerna pogode sa klapniete :crazy:

Brydka - na farme chodzisz na piechote? :confused:

Hej Hej Hej:-):-)

Wczoraj byłam cały dzień u rodziców a wieczorem fryzjerka u mnie była:tak: Ja mam włoski zrobione a i Marcel zaliczył pierwsze cięcie:-D:laugh2:
A dzisiaj miałam tyle do nadrobienia, że szok:szok:

Kasia8118 pytałam męża czy Cie widział i powiedział, że nie. Tylko mówi, że jak Ty go widziałaś to powinnaś podejsc, przywitac się, dac buzi;-):tak:

Nefretete ciekawe czy tulisz juz swoje maleństwo:-) Kurcze, właśnie przeżywasz swoje najpiękniejsze chwile w życiu:-) Przynajmniej dla mnie tak było:tak:

I co tam jeszcze........nie wiem:-p:rofl2:

reklama
Do góry