reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

Żyje i mam się dobrze:-).Dzięki Sylwia.m że chociaż ty się o mnie martwisz bo reszta to ma mnie w d...Ampar3 może byc ten koło Lidla.A fajnie tam jest?Lepiej niż w tym na BD6?Oby nie było tam jutro imprezy.Bo co wtedy ?

reklama
Widzisz Niunka jak mnie nie było na posterunku to reszta się rozbrykała i nic nie napisała.A ja byłam trochę zajęta bo musiałam skoczyc na zakupy i ugotowac coś na imprezkę do Ampar żeby nie było że chamka jestem:happy:.

Kasia8118- to pojedziemy na inny;-)Kolo lidla jest innaczej ale czy lepiej to sprawdzimy:tak:
Niunka- jakie paluszki:wściekła/y:Ja na jutro obiadu nie mam. O suchym pysku bede do wieczora:-D

Witam wszystkie z rana.Nocka była ciężka bo mały spał z nami większosc nocy i wiecznie jęczał.Nie wiem czy się trochę nie przeziębił:baffled:.Przez sen zrobił kupę i musiałam w nocy go przebierac.I na to wszystko tak mocno lał deszcz że spac nie można było.Strasznie stukał o parapet.

Witam z rana:-)

Kasia8118 to pochwal się co tam dla Ampar przygotowałaś???

Niuńka i jak dzisiaj nocka??? Postanowiłaś coś zrobic czy odpuszczasz aż sam sie nauczy??

U nas dzisiaj kolejną noc Marcel obudził sie o 2:szok: i chciał do nas do łóżka:szok: Obawiam się, że weszło już mu to w krew:-:)wściekła/y:

Cześć dziewczyny:-)
Kuba do tej pory w nocy pije mleko ,ale nasz pediatra stwierdził że skoro w dzień wcale nie je produktów mlecznych ,bo na widok mleka ma odruchy wymiotne to mamy mu to mleko dawać aż sam nie odstawi :tak:

reklama
Do góry