reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Byłam i rodziców dzisiaj a później na foster sq:-) Niedawno wróciliśmy, mały poszedł spac a ja nadrabiam:-)

Proszę się nie bulwersowac, moje koleżanki, że mnie nie ma bo na forum jest więcej większych odemnie obijaczek i na nie się nie krzyczy;-):-p

Doris, nie zapomniałaś jak się pisze na klawiaturze???:confused::-p

Niuńka pamiętaj że tutaj trzeba kupki zbierac po psie:sorry2::sorry2: dlatego właśnie ja bym się nie zdecydowała:no:

Kasia.j to prawda, niezła froterka z tego mojego syna:-D dzisiaj mój tata bulwersował się (oczywiście tak na żarty, bo u dziadków tym naszym dzieciom wszystko wolno;-):tak:), że Dawid nabałaganił a Marcel zaraz to pozamiatał swoją bluzą:szok::crazy::rofl2:

Ampar melduję, że bardzo chętnie wpadnę na kawkę:tak:

Hej dziewczyny nie wiem co mam pisac bo chęci brak do wszystkiego.Chyba ta pogoda wykańcza mnie od środka.Wydaje mi się że dopadła mnie jakaś depresja.Z nikim nie mam chęci gadac:no:.Najgorsze jest to że jutro przyjeżdża teściowa i nie wypada żebym była taka przybita bo kobita jeszcze nie wiadomo co sobie wyobrazi.Mały też mnie denerwuje bo od 3 dni nie sypia w dzień, a i wieczorem wcale nie jest zmęczony i pózno chodzi spac.Wszystko mu się wymieszało w głowie.

1. będe bokserem:-)
2. niezły irek co?:-D
3.ja dopiero sie urodzilem nic nie widzialem, nic nie słyszałam jestem niewinny;-)
4. a może by tak zostać myślicielem?

Załączniki

• IMG_2407.JPG
    IMG_2407.JPG
    269,1 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_2432.JPG
    IMG_2432.JPG
    489,5 KB · Wyświetleń: 38
reklama
Do góry