doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
Sylwia-alez Ty kochasz swojego meza:-):-):-):-)Dawid i Marcel maja cos wspolnego bo Dawid tez dzisiaj strasznie marudny jest

ide tez go zaraz polozyc:-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A gdzie pracujesz?bo jestem nie w temacie:-)a maly z kim zostaje?na caly etat wrocilas?Hi,hi ale zamiany szykujecie...:-) A pytalyscie mezow czy sie zgadzaja
Kasia wygladalas hmm....nieziemsko. W ogole to troszke zazdroszcze Ci takich imprez rodzinnych,u mnie nikt by nie wpadl na taki pomysl.
Filmik jak zrobic dziewczynke wrzucilam do zakladek,mysle ze za rok cos zaczniemy robic w tym kierunku
Powiem wam ze odkad pracuje,jestem naprawde lepiej zorganizowana. W pracy spoko tylko wstaje mi sie ciezko6:30
O tej godzinie wstawalam przed ciaza,kiedy to bylo....
Doris welcome back !!!!!:-)
![]()