reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hi,hi ale zamiany szykujecie...:-) A pytalyscie mezow czy sie zgadzaja:confused::confused::confused:
Kasia wygladalas hmm....nieziemsko. W ogole to troszke zazdroszcze Ci takich imprez rodzinnych,u mnie nikt by nie wpadl na taki pomysl.
Filmik jak zrobic dziewczynke wrzucilam do zakladek,mysle ze za rok cos zaczniemy robic w tym kierunku:-D:-D:-D
Powiem wam ze odkad pracuje,jestem naprawde lepiej zorganizowana. W pracy spoko tylko wstaje mi sie ciezko:szok: 6:30:szok::szok::szok: O tej godzinie wstawalam przed ciaza,kiedy to bylo....:rofl2:
Doris welcome back !!!!!:-D:-):-D

Dzieki dziewczynki, wygladalam z pewnoscia ogromnie ;-):-)

A tu link, co sie dzieje w Szwajcarii w CERN-ie ;-):-) apropo ostatnich wydarzen ze swiata: lhc

I moj tez jak na razie sprawdza sie w robieniu chlopcow, ale egzemplarze wychodza doskonale :-D

Hi,hi ale zamiany szykujecie...:-) A pytalyscie mezow czy sie zgadzaja:confused::confused::confused:
Kasia wygladalas hmm....nieziemsko. W ogole to troszke zazdroszcze Ci takich imprez rodzinnych,u mnie nikt by nie wpadl na taki pomysl.
Filmik jak zrobic dziewczynke wrzucilam do zakladek,mysle ze za rok cos zaczniemy robic w tym kierunku:-D:-D:-D
Powiem wam ze odkad pracuje,jestem naprawde lepiej zorganizowana. W pracy spoko tylko wstaje mi sie ciezko:szok: 6:30:szok::szok::szok: O tej godzinie wstawalam przed ciaza,kiedy to bylo....:rofl2:
Doris welcome back !!!!!:-D:-):-D
A gdzie pracujesz?bo jestem nie w temacie:-)a maly z kim zostaje?na caly etat wrocilas?

Ale tutaj cicho:szok::szok:ja wlasnie sprawdzam bilety lotnicze na luty i musze powiedziec ze sa cholernie drogie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale znalazlam ze z renaira lataja do Gdanska:-)i ceny sa przystepne:-)
KASIA8118-a ja zapodzialam gdzies gwarancje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wrocilam do swojej pracy w restauracji,ale pracuje tylko od 8 do 11.30.
Maksik jest z tata bo chodzi dopiero na 12 lub 15 do pracy
I pochwale wam sie ze Krzysiek dostal awans na managera-super.
Pieniadze moze nie duzo wieksze,ale papier na przyszlosc jest:-)

Nie jest tak zle,staram sie chodzic spac przed 23. Przynajmniej teraz nie siedze czekajac na Krzyska do 1 w nocy.
I tatus zaczal w koncu przebierac kupki:-) Zdradzil mi ze przy tej trudnej i bardzo skomplikowanej dla niego czynnosci obwiazuje twarz bandarzem,bo ma cofki:-):-D:szok:

reklama
KASIA8118-NO PEWNIE ze tesknie za sniegiem:-):-)za mrozem niekoniecznie:-D:-Da planuje jechac w lutym do Rabki z chlopakami i mama:-)moj Kuba musi zmienic klimat co jakis czas:-)ale nie wiem co mam zrobic bo bilety sa bardzo drogie no i musi mi przypasowac godzinowo,bo w hotelech mi sie spac nie chce a tam jest kiepski dojazd:wściekła/y:
Wlasnie a moze Wy znacie jakies miejsce dla astmatykow??

Do góry