reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Bradford

reklama
Ja zyje ale mam sie kiepsko:wściekła/y: Gardlo mi nawala i kicham a przede mna tyyyyyyyyle roboty. Jutro rano musze jechac do menston bo wymieniaja mi bezpieczniki i zamek.

Kasia8118
- nawet malego nie moge chlapnac;-)Popijam tylko duze herbaty z miodem i cytryna:-p
Doris78- te ceny biletow powariowaly. My juz chyba bedziemy tylko autem jezdzic
Kasiaj- wygladalas rewelacyjnie. gwiezdne wojny to nie moja mocna strona co prawda ale czasami musialam zerkac u meza:tak: i widze podobienstwo:tak:
Kamalodz- ale wam sie fajnie zgraly godziny. Tez za rok bedziemy cos pod tym katem kombinowac:tak:
ide na herbatke

No ja jestem dopiero wolna. Pewnie tu juz nikogo nie ma :-(
Trudno i tak sobie popisze.
Zaczyna mnie wkurzac ze Szymon chodzi tak pozno spac. Dzis o 22.24:wściekła/y:.A wszystko przez to ze jeszcze nie wytrzymuje i pada ok 18. Nie da sie go dalej przeciagnac. No i wtedy szaleje do 23.:angry::angry::angry::angry::angry:.
Nie wiem jak go przestawic :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

Aska- ale masz wyrozumialego meza.Nie wiem czy ,moj sie zgodzi , no chyba ze postawie go przed faktem dokonamym:-p:-D
Doris- ale ty jests zona, ciagle sama jezdzisz do Polski, co on robot czy co? Daj mu troszkie odpoczac;-)
Ja ci tez nie pomoge , ale poszukaj na internecie o takich miejscach.
Jak masz problemy z kompem, to mam dobrego maniaka komputerow. Naprawde dobry. POLECAM

Ampar- zrob sobie groka. To ci napewno pomoze.:-)
Kama - ja to ci zazdroszcze z praca, bo ja ciagle szukam i nici.:-(Sama juz nie wiem co jest grane. Dzwonie i niby maja oddzwaniac w ciagu 10 dni i nikt nie dzowni. Co tyle chetnych czy co?:confused:
No chociaz przyslali mi list z jednej szkoly ze mam sie stawic na 23 .09 na spotkanie.

Dobra koncze.

Dzien Dobry mamuski!!! Dzisiaj pierwsza:laugh2:. Humor jak zawsze Wam dopisuje, a u nas jakos szare dni beda. Nie dosyc, ze szykuje sie zbiorowe choróbsko, bo kicham i ja, i Aga i tesciowa, to jeszcze mezusiowi w pracy nie idzie. Kochani polscy koledzy wygryzli go z awansu i sie troche zalamal:-:)no::wściekła/y::crazy: Trzeba przelknac i moze pomyslec o innej pracy juz sama nie wiem, szkoda mi go:-:)frown:

Kasia.J.- nie dziwie sie ze wygralas, wygladalas bosko!!! a te rajstopy to super pomysl:-D:-D:-D Fajnie organizujecie sobie czas z rodzinka:tak::-)

Ampar- trzymam kciuki za bezproblemowa przeprowadzke, no i tzrymaj sie zdrowo:-);-)

Kamalodz- fajnie Wam sie zlozylo, ze nie pokrywaly sie wam zmiany i nie macie problemu z opieka, no i oczywiscie gratulacje dla mezusia:tak:

Niunka-moze mezus tak z tym psem bo mysli o wiekszej rodzince, poogladajcie jeszcze filmik i bierzcie sie do dziela:-D:-D:-D

My też zakichani, ale powoli już przechodzi bokiem ;-)
Ampar Ja też dzwiniłam o wymianę zamka i prosiłam by zrobili coś ze szparą w drzwiach...
Olek spał w new pokoju całą noc więc jestem zadowolona strasznie, że przypasowało. Sylwia, co się w szokole nie odzywasz ?

Dziendobry wszystkim

U nas noc tez w miare spokojnie. Mozna powiedziec, ze wyspana jestem. Maz ma dzis wolne, ale nadrabia papierkowe zaleglosci, bo mu sie tego nazbieralo sporo. A my do szkoly i na zakupy pewnie.

Niunka - ostatnio jak bylam na kulkach to byla wywieszka, ze poszukuja personelu na czesc etetu. Nie wiem czy takie cos by Cie interesowalo. Tam gdzie spotkalysmy sie ostatnio na BD4.
A Szymek jak tak pada o 18, to moze niech juz spi do rana. Jak sie obudzi to nie zapalac swiatla, teraz juz robi sie ciemniej. Odpuscic kapiel i moze sie przestawi. Albo zaproponowac cos co go rozbudzi jak malowanie farbami albo ugniatanie plasteliny. Wczesniejsza kapiel tez moze go na chwilke rozbudzic.

Ampar - a jak Twoj Szymek i ten kamyczek?

reklama
Dzień dobry.U nas chorubsko chyba odchodzi:tak:.Mały mnie wczoraj denerwował nie chciał isc spac wiczorem.Ostatecznie poszedł o 22.30 także Niunka się nie łam u mnie do d..w tej sprawie.Twój chociaż w dzień śpi bo mój to już nawet w dzień nie ma chęci do spania:no:.I jeszcze wstał dzisiaj o 6.55 z wielkim fochem:crazy:.A za oknem szkoda gadac:no:.Ampar3 Ty se coś chlapnij to od razu będziesz jak nowo narodzona:-p.

Do góry