reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Ampar3 z małym już chyba lepiej:tak:.Jeżeli jutro będzie wszystko ok.to możemy spotkac się o 17 w tym lokalu gdzie człowiek czuje się jak piany bez picia:-D.Czy myślałaś o jakimś innym kulkolandzie?

reklama
Kasia8118- czyli chcecie tu do menston przyjechac.? No byloby super:tak: bo my do bradford to dopiero w niedziele na obiadek sie wybieramy a tu u nas upicie za darmo:-D

A ja się nawaliłam połówką wina, no dobra więcej z moimi laskami ... o mamo, antyspołecznie się poczułam, i chyyyba musze iść spać, bo mi się w głowie... znaczy nie idę, ale pójdę, Amparowa, dobrze masz, ale już chodzć po nocy po korytarzach nie będziesz ?!:-D:-D:-D
dobra ide...

Dzień Dobry:-):-):-)

Ampar pożyjemy, zobaczymy.......:confused:

Kasia8118 jak Krystian??

Kasia.j no weź, nie trzymaj nas w niepewności:wściekła/y: zdradź z jakiej okazji mąż tak Cie rozpieszcza??? ja obstawiam, że ten projekt w pracy wypalił i będzie jakiś awans z podwyżką:tak: No i córka niedługo;-):-p

Czesc dziewczynki:-)
KASIA.J-No no no ....supre prezent:-)pewnie potem jakas nagroda z twojeje strony byla,co?:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D
brydka-ladnie wczoraj poszalas:-D:-D
kasia8118-mam nadzieje ze Krystian lepiej sie czuje:tak::tak:buziaki dla Niego:tak:
A ja zaraz lece z KuBA Do szkoly i na zakupy do centrum:tak:a potem na imprezke do rodzicow:-)na pyszne zarelko:tak:

Dzień bobry:-).Mały chyba już zdrowy przynajmniej tak wygląda:tak:.Kasiu.j tylko po gratulowac takiego męża;-).Dzisiaj idę do szkoły,a pózniej spotkanie z Ampar więc mało mnie tutaj dzisiaj będzie:-p.Przyjemnej soboty pa:-).

Ojj tak ... ale mi błogo było i o to chodziło :-D Siedziałam do północy i gadałam z moimi Koleżankami, zajebsity wieczór. No dobra, dziś ładnie chyba się zapowiada to na farmę lecim, bo Amparowa z Kaśką całe kulki pozajmują a w wacky jest fuul w weekendy więc walim tam..:-D

Dziendobry

Kasia.j no weź, nie trzymaj nas w niepewności:wściekła/y: zdradź z jakiej okazji mąż tak Cie rozpieszcza??? ja obstawiam, że ten projekt w pracy wypalił i będzie jakiś awans z podwyżką:tak: No i córka niedługo;-):-p

Owszem projekt zadzialal, aczkolwiek nie tak jak to bylo zaplanowane ;-) Awansowac juz bardziej nie moze, bo sam sobie jest dyrektorem :tak: Corka za rok dopiero. A swietowalismy rozpoczecie kolejnej dekady zycia przeze mnie, chociaz nie wiem czy byl to powod do swietowania :-(

KASIA.J-No no no ....supre prezent:-)pewnie potem jakas nagroda z twojeje strony byla,co?:-p:-p:-p:-p:-p:-D:-D:-D

No owszem, byla....... slodki buziak ;-) Z rana w piatek mialam cytologie :-(

Mielismy jechac nad morze, ale cos sie zebrac nie mozemy :-( Moze nad rzeczke pojedziemy porzucac kamyczki.

reklama
Dzien dobry
Moj pojechal po rodzicow wiec zaraz mi sie zacznie weekend na calego:szok:
Tescie beda do poniedzialku wiec pewnie bede rzadko chociaz ja to i tak czesto nie jestem:-D
Brydka- gdzie zajmiemy co zajmiemy. My tylko z dziecmi, mezami, babciami i dziadkiem:-D
kasia8118- sie zdzwonimy;-)
Kasiaj- czyli sto lat w takim razie:cool2:

Dobra ide konczyc obiadek
Pa

Do góry