reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Moja też na usg nie chciała się pokazać, dopiero jak zrobiłam 4D to pani doktor określiła płeć ale i tak wolałam sie aż tak nie nastawiać bo wiadomo że te usg nie daje 100% pewności.

reklama
wiem że jak mówia ze dziewczynka to moze być zakłamanie bo sie trzecia noga schowała:-D:tak::-) ale jak mówią że chlopak to czesto gęsto jest to prawda bo jak mowi moje dziecię pisior juz nie odpadnie :-);-):-D

U mnie jednak trzecia nóżka się nie schowałą i była dziewczynka. Bardzo się cieszyłam, bo po cichu jednak marzyłam o córeczce. :tak: No ale jednak najważniejsze żeby było zdrowe.

nie no wlasnie maz ma tylko nin..ale juz bedzie skladal na ho..ja jak tylko przyjade to musze o nin sie posterac mimo ze nie pracuje tutaj...:wściekła/y: szkole to chyba przez council najlepiej ponoc zalatwic...bo wtedy musi sie miejsce znalezc:confused: ...wiem wiem o tych firmach ale myslalam ze mi kogos mozecie polecic bo same np. korzystalyscie:sorry2:....cos wykombinuje
ja tez zmienialam szkole w srodku roku szkolnego i mozesz zrobic tak, ze najpierw pójsc do szkoly i porozmawiac o tym, ze Ci zalezy i czy maja miejsca a potem zadzwonic do concilu i poprosic o to zeby przeslali druk. Wtedy to idzie duzo szybciej bo w szkole wiedza, ze jakies dziecko czeka i tez dzialaja:tak:

aniteczka1981 witam na forum:-):-):-),to prawda że każda dzielnica ma swoje lepsze i gorsze miejsca, ale bd7 tych lepszych chyba nie ma. Jeśli chodzi o przeprowadzkę to ja przywiozłam tylko tyle co walizka zmieści. W tej chwili czasami wysyłamy paczki do Polski przez firmę DARTRANS Dar Trans Parcels Ltd., myślę że w drugą stronę też działa

kasia.j udanej imprezki, no i oczywiście wstaw po powrocie zdjęcie. Jaki kostium w tym roku?

oleska super że będziesz miała trzecie usg. Życzę chłopaka i oczywiście żeby było zdrowe.Wspominałaś że kupujesz końcówki ubranek, znanych marek. Jeśli byś mogła dać mi jakiś namiar na to miejsce??:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Doris78 ja do Polski wyjeżdżam 27listopada, a wracam 4stycznia:-).Zostało mi jakieś 8tygodni także spoko zdążymy się zobaczyc.Teściowa wyjeżdża w środę to mam nadzieję że może w czwartek zorganizuje się jakieś spotkanie:-).

Do góry