reklama
M
Monika1213
Gość
M
Monika1213
Gość
Agus04
Fanka BB :)
Az mi wstyd bo moja na USG tak nogi rozlozyla na caly ekran, ze nie bylo watpliwosci

Agus04
ja tez zmienialam szkole w srodku roku szkolnego i mozesz zrobic tak, ze najpierw pójsc do szkoly i porozmawiac o tym, ze Ci zalezy i czy maja miejsca a potem zadzwonic do concilu i poprosic o to zeby przeslali druk. Wtedy to idzie duzo szybciej bo w szkole wiedza, ze jakies dziecko czeka i tez dzialajanie no wlasnie maz ma tylko nin..ale juz bedzie skladal na ho..ja jak tylko przyjade to musze o nin sie posterac mimo ze nie pracuje tutaj...szkole to chyba przez council najlepiej ponoc zalatwic...bo wtedy musi sie miejsce znalezc
...wiem wiem o tych firmach ale myslalam ze mi kogos mozecie polecic bo same np. korzystalyscie
....cos wykombinuje

M
Monika1213
Gość
4muchy
aniteczka1981 witam na forum:-):-):-),to prawda że każda dzielnica ma swoje lepsze i gorsze miejsca, ale bd7 tych lepszych chyba nie ma. Jeśli chodzi o przeprowadzkę to ja przywiozłam tylko tyle co walizka zmieści. W tej chwili czasami wysyłamy paczki do Polski przez firmę DARTRANS Dar Trans Parcels Ltd., myślę że w drugą stronę też działa
kasia.j udanej imprezki, no i oczywiście wstaw po powrocie zdjęcie. Jaki kostium w tym roku?
oleska super że będziesz miała trzecie usg. Życzę chłopaka i oczywiście żeby było zdrowe.Wspominałaś że kupujesz końcówki ubranek, znanych marek. Jeśli byś mogła dać mi jakiś namiar na to miejsce??:-)
kasia.j udanej imprezki, no i oczywiście wstaw po powrocie zdjęcie. Jaki kostium w tym roku?
oleska super że będziesz miała trzecie usg. Życzę chłopaka i oczywiście żeby było zdrowe.Wspominałaś że kupujesz końcówki ubranek, znanych marek. Jeśli byś mogła dać mi jakiś namiar na to miejsce??:-)
Ostatnia edycja:
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Oleska, Monika a imiona macie wybrane???/ Może jakieś typy???
reklama
kasia8118
Doris78 ja do Polski wyjeżdżam 27listopada, a wracam 4stycznia:-).Zostało mi jakieś 8tygodni także spoko zdążymy się zobaczyc.Teściowa wyjeżdża w środę to mam nadzieję że może w czwartek zorganizuje się jakieś spotkanie:-).
Podziel się: