reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
KASIA.J-to rzucisz potem pare dobrych rad z tej madrej ksiazki:tak::tak::tak:ja poprosze:tak:
AGUS-ja wlasnie nie wiem,tak slyszalam ,ale czy to prawda to nie wiem:no:myslalam ze Ty cos na ten temat wiesz:tak:
KASIA8118-ja mam ksiazke JAK WYCHOWAC MEZA:-D:-Dale jakos nie moge sie za nia zabrac:-(

No i ja sie pisze na niedziele:tak:

ja nie wiem po co są te urzędy skoro niczego sie w nich dowiedzieć nie można:wściekła/y: jak wyśle wniosek o paszport to sie dowiem czy młody dostanie jak przyjdzie odpowiedź ech
zakupy nam sie dzisiaj udały:-) jak babcie zobacza odstrojonego wnuczka w święta to im szczęki powypadają:-D najbardziej jestem zadowolona, że wyrwałam zajebistą kurtke ze skóry na mojego brzdąca:-) tzn będzie dla niego za jakieś 2miesiace (rozm. 3-6m).

Brydka ja Marysi marudzenie znoszę dzielnie.Wiem,że to nie jej wina.Bardziej mnie dołują te inne sprawy, na które nie mam wpływu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Nikt nie pisze się do mnie na kawkę za tydzień??:zawstydzona/y:

Doris - a z czym masz problem?

cfcgirl - ja tez bardzo chetnie sie pisze, tak na krociutko pomiedzy 1 a 3

A moj Macius galopuje :-) Dopiero co zaczal raczkowac, a dzis juz sie pierwsze wspinaczki ma za soba i guzy. :-( Bierzemy sie wlasnie za zabezpieczanie domku, bo to nie Kubus, ktory nie wtykal palcow tam gdzie nie wolno. Mackowi powiesz nunu, to on dawaj tam wlasnie sie wpychac :baffled:

Hej
Moj tez padl o 19.30 :tak::-D
Dziewczyny- dzieki za spotkanko;-)
Niunka- nie uciekaj tak szybko bo ja potem nie mam z kim na fajke wyskoczyc;-)
Doris78- z tym stolikiem to sie postaram najlepiej jak moge:-p
nefretete- no to juz sobie wyobrazam twojego malego rockmana:-D:-D:-D:-D skoras:szok: uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu;-)
Cfcgirl- ja tez sie pisze na kawke ale z mamusia:sorry2:no chyba ze bedzie miala inne plany na czwartek:cool2:
Kasiaj- podrzuc czasem jakies dowcipne rady na tych naszych lobuziakow;-)
kasia8118- tobie zadne ksiazki nie potrzebne. Ja widzialam dzisiaj ze sobie swietnie radzisz:-p;-)
Brydka- a ty na 100% jestes w niedziele?

reklama
Do góry