reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

No i my całą trójką zakichani. Wczoraj rano wyjechaliśmy do Hull, gdzie jest nieziemsko. W końcu zobaczyłam " dużą wodę " i Cudowne miasto. Coś super:-) Rano się pogryzłam z Kamilem, bo chory nie chciał jechać, a Ja nalegałam i teraz wszyscy połamani, ale warto było. Wróciliśmy grubo po 21.oo ale zadowoleni strasznie :-)

reklama
Dzien dobry :-):-)Ale pogoda przy niedzieli:no::no::no:koszmar:-(
Wczoraj napisalam posta i gdzies zniknal:baffled::baffled::baffled:Ale zapowiada sie nudna niedziela:sorry2::dry:nawet na spacer nie mozna wyjsc:no:
Zdrowka dla wszystkich zycze:-):-):-)

Czesc i czołem:-):-):-)

Marcel też zasmarkany:-:)-:)-( Wczoraj dostał jakieś szajby i szalał do 22 ale za to pospaliśmy sobie do 9 dzisiaj rano:-):-)

A tak pozatym to niiiic się nie dzieje:sorry2:

Tym oczekującym na zdjęcia toples mówię, że sie nie doczekacie:-D:-p no chyba, że same sobie zrobicie;-)

Czesc

U nas tez ciezka noc. Macius co chwile sie budzil, meczyl go kaszel i katar. A teraz rozrabia, wszedzie go pelno. Nauczyl sie juz otwierac szafki w kuchni i robi mamusi porzadki i wylaczac kontkaty :baffled:

Zdecydowalismy sie w koncu na wakacje. Wybralismy ciepelko na Gran Canaria. :-)

Hej dziewczynki:tak:.Widzę że trochę się obijacie:tak:.No cóż ja wczoraj byłam nie obecna bo byłam na imprezce u Ampar a w sumie u jej męża bo to on wyprawiał swoje urodziny.Teraz wszyscy jesteśmy trochę nie przytomni.Ale fajnie było:-).Mały ma jeszcze trochę katarek,ale łudzę się że to już końcówka choróbska przynajmniej zawsze tak było że dwa,trzy dni katarek i koniec.Oby i teraz było tak samo.

Ostatnia edycja:
4 muchy, doris - jak to jest tutaj z nieobecnosciami w szkole? Chcielibysmy przedluzyc swoj swiateczny pobyt w PL o tydzien i Kubusia poslac do szkoly dopiero 12 stycznia. Jak oni patrza tutaj na takie nieobecnosci? Mialyscie juz taka sytuacje?

reklama
witam
zdrówka życzę dla dzieciaczków. Mój królewicz na szczęście zdrowy;-) za to Dominik nadrabia kicha, kaszle, a ja tylko za nim z tabletkami i syropkami biegam bo sam nie weźmie...jak to wczoraj stwierdził "kochanie czekałem, aż Ty mi podasz":-D

Niedziela do dupy...pogoda masakryczna, że nawet na spacer sie nie wyjdzie:wściekła/y: jeszcze nie pada...kwestia czasu :baffled:

Do góry