reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Padam cały dzień przy garach:-( mam już dosyc:crazy:.Objechałam dzisiaj wszystkie markety i nigdzie nie widziałam kieliszków do wódki .Zobaczę jeszcze jutro w miescie jak znajdę czas.A jak nie to pożyczę od Ampar3 na pewno ma:-D:-D:-D.

reklama
Czesc dziewczyny
Ampar
a co Ci wlasciwie jest?
Sylwia ja tez mam takiego goscia ktory mi myje okna 1 w miesiacu za 5 funciakow.
Ja jutro nie bende zagladac bo pracuje w wekend wiec zycze wam udanego wekendu.A Kasi 8181 milej imprezki urodzinowej.

Hejka
Kasiu8118- co do okien to u nas sie jakos nie skrapla, moze dlatego ze mamy u gory wywietrzniki.
Ja tez dzis caly dzien w kuchni przy garach, bo przyjezdza do nas kolega na weekend.
Wiec bedzie biba.
Moj maly przed chwila sie obudzil , bo napiep.... pod naszym oknem fajerwerkami:wściekła/y::wściekła/y::no::no:
I teraz cos marudny , co chwila sie budzi:angry:
Dobra spadam, bo zaraz beda chlopaki.

Dla tych co śpiewają w kamieniu :
zniczpu5.jpg

Hallo dzień dobry co jest z wami że nikt tu nie pisze :baffled:?Ja już jestem wolna wstałam wcześnie rano i wysprzątałam mieszkanko po imprezce:tak:.Męża niestety nie byłam wstanie dobudzic więc nic mi nie pomógł :-:)zawstydzona/y:.Dziewczyny dzięki serdeczne za prezenty i miłe towarzystwo mam nadzieje że nikt nie wyszedł głodny ani spragniony picia:-D.Jak chcecie to mogę wkleic trochę zdjęc dajcie znac czy chcecie:nerd:.

Witam - u nas jeszcze jest gosc, wiec nie mam czasu,
Szymek zarywa nam nocki przez zeby :wściekła/y:wiec jestem troszkie niewyspana
Kasiu8118- jak tam po imprezie ? Daliscie czadu?

reklama
No to widze ze ostro bylo.:-D
U nas tez sporo wypili , no i ja tez po dlugim czasie dalam sie w palnik, ale jak juz mi sie zaczelo krecic w glowie to juz nie tankowalam, bo przeciez kto by sie zajal Szymkiem.
Ide robic obiadek

Do góry