reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Brydka dziekuje bardzo mam nadzieje ze porod bedzie ok a komoda super a niestety ja nie mam na nia miejsca bo szafa mi potrzebna w bialym kolorze :tak: no i gdzies musze tez wepchnac lozeczko do sypialni co nie bedzie latwe:-(

reklama
Hej
A moj malutki dalej z biegunka buuuuuuuuuuuuuuuuu:-( Jak nic sie nie poprawi to jutro ide do lekarza- pewnie po paracetamol:wściekła/y:
Bylismy dzisiaj na play group , wybawil sie ze hej:tak:
Doris78- widze ze u ciebie tez nieciekawie. iekawe od czego Januszowi to oko spuchlo:szok:
Oleska- ty sie nie martw kilogramami. Obgadalysmy cie na imprezie stwierdzajac ze super wygladasz:tak:
Kasia8118- na ile wzielas angielski na sobote bo mam ochote na tego chinczyka z wami ale to by trzeba bylo tak okolo 14.30 byc:-p
Kasiaj- melduj sie tu z opalenizna i pieknymi zdjeciami;-)
Czy ktos do mnie przyjezdza w tym tygodniu czy wam za daleko leniuchy??????

Ampar ja jeszcze nie wiem czy przyjadę:sorry2::baffled: To zależy od tego czy pozwolisz mi na czymś usiąsc:sorry2::rofl2:

Ewa to chyba do tej pory zła bo się nic nie odzywała od środy:no:;-)

Dziewczyny mam nadzieję że nie myślicie że to moja wina jeżeli chodzi o choróbska jakie dopadły waszych domowników:no:.My byliśmy zdrowi i jedzonko też świeże :tak::-p.No ok.lekko bolał mnie migdał,ale to chyba nie było jakieś szczególnie zarazliwe :baffled:.

Doris78- ok to ewentualnie wpadnij;-) Nic mu nie daje ale chyba jak sie obudzi to dam mu smecte tylko nie wiem w jakich proporcjach:-( Wczoraj tylko suchy chleb, rosol i banan. Rano juz bylo normalnie w przedszkolu zjadl ciastko i znowu sie zaczelo:wściekła/y: A co jeszcze mozna dawac, przeczytalam ze kisiel?
Sylwia.m- mam kanape- nie bedziesz sie zle czula:-p;-)
Kasia8118- no to sie bardzo ciesze:-) A jezeli chodzi o mojego biegunke to ja juz dobrze wiem ze to od mamby i czipsow. Takich ilosci dawno nie zjadl:szok:

reklama
Do góry