reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Hej:-):-)

Co tam u Was?? Jakie plany na dzisiaj??? Mi zapowiada sie bardzo nudny dzień:-:)wściekła/y:

4muchy szkoda, że tak wyszło z ta pracą:-(

Ampar kiedy u Ciebie??

Z tym nowym wątkiem to jaja:-D:-D Mówiłam Wam, że nudziary jesteśmy:-D:-D

Hej dziewczyny.Ja pierwszy raz wstałam dzisiaj o 5.30:szok: i to nie przez małego,ale chyba dlatego ze on spał dzisiaj całą noc u siebie i to chyba mi go bardzo brakowało w łóżku rano.Wstałam włączyłam kompa,wypiłam kawę zjadłam tonę słodyczy i poszłam dalej spac:szok:.Ale jaja nie mogę spac bez niego:baffled:.

To dzieci maja dzisiaj chyba dzien do spania:-)Dawid tez mi spal do 8 :szok::szok:a Kuba jeszcze spi,no ale jemu trzeba wybaczyc bo on jest chory:-)ale dzisiaj juz mu lepiej:tak:

Ale po co zaraz afere robicie ? jest kilka mam, które nie mieszkają w Bradford. Znam je od dawna z Grona, a chciały poznać kogoś z East i North Yorkshire, więc nie za bardzo kumam po co afera zaraz, że nudziary się znudziły.
Rozmowa to rozmowa, a jak piszę to nikt nie zwraca na to uwagi więc nie ma co się unosić.
Porobiły się grupki, a Ja osobiście tego nie lubię. Zaraz będę na językach, ale Ja walę prosto z mostu. Po co mam pisać, jak się tego nie zauważa. Proste, przestaje się pisać.

reklama
Do góry