reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Brydka a możesz powiedziec kogo masz na myśli mówiąc że porobiły się grupki?Z tego co wiem to nadal mamy wspólne spotkania raz w tygodniu,a to ze czasami ktoś kogoś lubi bardziej i jeszcze spotka się poza forum to chyba normalne dlaczego by nie?Nie jest tajemnicą ze Ty też masz swoje ulubienice na tym forum z którymi spotykasz się prywatnie.Nie jest tak??Prosze o szczerą odpowiedz:tak:.

BRYdka-Nikt afery nie robi,ja napisalam ze to n ie moja sprawa:no:wiesz co Brydka a piszac ze nikt nie reaguje na twoje posty to nie masz racjii:no:
KASIA8118-Kubajest chory,wczoraj mial 39.4 temperatury,ledwo na oczy patrzyl:-(byalm z Nim u lekarza i dostal antybiotyk:-(kolejny w tym roku,jakos ten rok jest chorowity dla Niego.Dobrze mu zrobia ferie w gorach:tak:

Kasia, ale mnie nie chodzi o prywatę. Każdy ma prawo spotykać sie z kim chce. Nie do tego piję. Cofnij się wstecz i poczytaj, co mają do tego ulubienice. Oczywiście że się spotykam, ale nie zmienia to faktu, że rzcuiłam hasło i nikt nie zauważył, więc nie zgodze się, że nie piszę w eter.
Pytałaś mnie Kasia na gg czemu nie piszę. To już wiesz czemu. Ja nie siedzę i nie myślę, nie to gadam gdzie indziej. Jeśli cię to razi to sorka, ale Ja pisze o tym co mam na myśli zawsze i wszędzie. Napisałam po przerwie i nic. No i dobra, ale to nie jest atak na nikogo okej...
A tak, magda i Monika bardzo mi przypadły do gustu, ale co to ma wspólnego nie wiem

Sylwa M i dziękuję za zrozumienie, bo Ja nie widzę ataku na nikogo z was :)
West Yorkshire źle nazwałam, miały być inne kierunki, Jolek się nie udało założyć. Spotykamy się codziennie na inym forum, namawiałam ją na wpisywanie się, ale nie mieszka obok Bradford. Zresztą, widzę, żeś kumata, dziękuję ;)

BRYDKA-ale nikt by nie mial na przeszkodzie jakby twoja kolezanka sie dopisala tutaj,przeciez inne dziewczyny sie dopisuje i jest ok:-)inaczej to zabrzmialo ,te nowe forum:tak:

Ok.Brydka pisz gdzie chcesz obyś tam znalazła sobie bratnie dusze:tak:.Powodzenia:tak:.A co do tego co napisałaś mi na gg to chyba twoja odpowiedz wtedy nie była szczera bo podałaś mi zupełnie inny powód tego czemu nie pisałaś niż teraz sugerujesz.Sama piszesz ze ja się pytałam czemu się nie odzywasz to jak mozesz powiedziec że nikt się tym nie przejmował co się z tobą dziejie i jaka jest przyczyna twojej nieobecnosci na forum.

reklama
Wtedy Jak Ci to pisałam Kasia, to była inna akcja, nie byłam nieszczera, nie pisałam nigdzie, tutaj też, wtedy była na Gronie przykra sprawa i powiedziałam Ci o tym, więc nie będe przenosić problemów z innego forum na inne. Ja napisałam tylko, że nie potrzebne jest kręcenie afery, bo gdybym, nie ja załozyła wątek, mam z West Yorkshire, tylko udało się to Joli, nawet byś nie zauważyła, że to ktoś inny, albo się dołączyła, albo i nie. Więc dziwi mnie tylko fakt, że ten inny wątek - założyłam go, bo komuś się nie udało, tyle i dla mnie koniec tematu który jest absolutnie zbędny jak dla mnie.

Do góry