niunka19-82
Szczesliwa mamuska!
O matko dziewczyny to to za afera.
Nie macie co robic.

Ja tam swoje piec groszy tez wcisne.
Wiadomo ze jest nas duzo i kazda ma inny charakter i jednej ta przypadnie do gustu, a innej inna dziewczyna , normalka,
Wiadomo tez ze porobily sie male grupki, to tez byla norma.
Wiadomo tez ze niektore dziewczyny spotykaja sie prywatnie poza spotkaniami, np Kasa8118 z Amaprowa , ja np, Z K&F i Karolina, Doris i Sylwia , Bdrydka z Monika, no i co takiego . Przeciez to nie zabraonione
Dziewczyny Nie da sie pogodzic wszystkiego. Za duzo roznych osobowosci.
A to ze Brydka stworzyla inny watek to czemu nie , przeciez sa tez inne mamy ktore nie pochadza z Bradford i okolic. I czemu nie . Jak sie zle czuje z nami bo nikt nie odpisuje na jej posty ,to se stworzyla inny watek i tam bedzie aktywna.
Dajcie spokoj kazdy pisze gdzie chce.;-)
A u nas tez nuda wszystko przez ta pogode.
Nie macie co robic.

Ja tam swoje piec groszy tez wcisne.
Wiadomo ze jest nas duzo i kazda ma inny charakter i jednej ta przypadnie do gustu, a innej inna dziewczyna , normalka,
Wiadomo tez ze porobily sie male grupki, to tez byla norma.
Wiadomo tez ze niektore dziewczyny spotykaja sie prywatnie poza spotkaniami, np Kasa8118 z Amaprowa , ja np, Z K&F i Karolina, Doris i Sylwia , Bdrydka z Monika, no i co takiego . Przeciez to nie zabraonione
Dziewczyny Nie da sie pogodzic wszystkiego. Za duzo roznych osobowosci.
A to ze Brydka stworzyla inny watek to czemu nie , przeciez sa tez inne mamy ktore nie pochadza z Bradford i okolic. I czemu nie . Jak sie zle czuje z nami bo nikt nie odpisuje na jej posty ,to se stworzyla inny watek i tam bedzie aktywna.
Dajcie spokoj kazdy pisze gdzie chce.;-)
A u nas tez nuda wszystko przez ta pogode.