reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

A ja tak sobie czytam te posty, nie pisze za dużo, bo nie mam za bardzo o czym.
Dziś udało mi się w końcu wybrać na baby massage, ale mała była coś nie w sosie i nie chciała w ogóle leżeć, więc nici z masażu. Tylko patrzyłam jak babka demonstruje na lalce i próbowałam zapamiętać jak najwięcej, by w domu ją później wymasować.
Przed sekundą miałam telefon z mojej ostatniej pracy :-). No i zaproponowali mi żebym wróciła, bo mają bardzo dużo roboty. W sumie to już dzwonili 2 tyg temu, ale tym razem z konkretami. By mnie zachęcić do powrotu zaoferowali podwyżkę 50% i awans na wyższe stanowisko. Przy takich warunkach trudno się nie zgodzić... tak więc wracam do roboty od stycznia. Będzie mi szkoda, bo Emilka będzie mieć zaledwie 4 miesiące, ale już z Danielem uzgodniliśmy, że on zrezygnuje z pracy i zajmie się małą, tak więc będę spokojna, że się nią tata zajmie a nie ktoś obcy.
Cholera, jestem podekscytowana, ale trochę przerażona jednocześnie jak to będzie.

reklama
A ja po spotkaniu z Moniką i Dorotą:-) tradycyjnie obgadałyśmy was wszystkie:tak:

Noami a pochwalisz się gdzie pracujesz???

A wracając jeszcze do tego sporu z rana??? Tak samo jak Brydka ma prawo pisac na innym wątku tak samo my mamy prawo się na ten temat wypowiedziec:tak: Przecież nikt nikogo nie obraża, tylko wyraża swoje zdanie na ten temat.
Wkońcu na tym polega forum:tak:

Cocolina25 może mi nie uwierzysz ,ale wczoraj myślałam o tobie:tak:.Chyba przywołałam Cie myślami:tak:.Śliczna malutka:-).Napisz nam co słychac.Czemu tak dawno się nie odzywałaś?Dziewczyny czemu nikt mi dzisiaj nie odpowiedział na moje pytanie:zawstydzona/y:??Czy mam założyc sobie inne forum:crazy:.

Kasia teraz dopiero cofnęłam sie i zobaczyłam, że to było pytanie a nie stwierdzenie:zawstydzona/y:
Chodzi Ci o tą pocztę, tak????
Więc jeśli to listonosz ma przyniesc paczkę to możesz ją odebrac na drugi dzień ale na tej głównej poczcie na bd5. A jeśli to jakaś firma kurierska to odbierasz w jej siedzibie.
Czasami zanoszą do sąsiadów:baffled::sorry2:

Hej
Dziewczyny- a jak wam pasuje? Zapraszam na jutro albo na czwartek. Dajcie znac kiedy wam pasuje bo nie wiem kiedy isc na play group

Co do nowego forum to jak dla mnie sprawa jest jasna. Bradford i okolice=West Yorkshire. Nowe forum jest wiec synonimem naszego glupie gadanie i tlumaczenia wiec ze ktos inny chcial popisac:szok:

Kasia8118- jezeli chodzi o paczke to mi zostawil pod drzwiami:crazy:
Sylwia.m- malo konkurencyjna po prostu jestes dla listonosza:-p
Noami- no to gratulacje. Nie lam sie, mala bedzie w dobrych rekach;-)
Niunka- jezeli chodzi o ta twoja prace to chyba rzeczywiscie lepsze jest cos na weekendy 2 dni po 6 czy 8 godzin strzelic i z glowy

reklama
Czesc !!!!
Pogoda super co?
Dziewczyny ja takze uwazam ze kazdy ma prawo pisac sobie co chce i gdzie chce.
Ja zaloze nowy watek fryzjerki z bradford o!!!!!!!!!:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-phe he
I co wy na to? :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: heh
A faktem jest co napisala Sylwia ze kazdy ma prawo sie wypowiedziec i to wlasnie robimy nie?
Noami ja tez zostawiam Fabiana 2 dni w tygodniu z moim mezem jak jestem w pracy.I tez troche sie balam jak to bendzie.Ale nie zaluje.Jesli to jest dla was lepsze rozwiazanie to nie powinnas sie zastanawiac i wrocic do pracy.Maz napeweno da rade.

Do góry