reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dzięki dziewczyny za życzenia. Kolejna wiosenka mi leci (28-ma), nie wiem czy się cieszyć czy płakać:baffled:.

W Kirkgate otwierają polski klub? Zastanawiam się, w którym miejscu to może być i sobie nie mogę wyobrazić. Może to raczej gdzieś obok?? A może to będzie na miejscu tego sklepu "Intenrationale", bo go chyba zamykają, nie? Ciekawe...

Kasia8118, jak się kiepsko czujesz to lepiej wypij mleko z czosnkiem. Sama już od 2 dni piję, bo też jakoś się niewyraźnie czuję, na mnie to zawsze działa!!

reklama
Moj maly spi :szok: nie wiem czy na noc , bo niezle nawalaja fajerwerkami tylko huczy.:wściekła/y:
Ampar - a jakie firmy masz ta tablice?
Doris- z ty znalazlas linka to tej planszy?
Noami- wsyztskiego naj naj lepszego. Pociechy z coreczki.
Sylwia- dzieki za info, ale taka praca odpada, juz pracowoalam jako kelnarka - barmanka i mam serdecznie dosyc. :no::no:

Czesc wszystkim

Ja w koncu mam pare minutek wolnego. Kubus zasnal w drodze na sztuczne ognie wiec wrocilismy do domku, a Macius wpakowal sie na krzeselko kolo tatusia i podzera mu zupke :-D.
Monika - oprocz dzisiejszych imprez w sobote ma byc w Bingley w parku o 19.

A co do wakacji to nie mam zadnych zastrzezen. Hotelik byl przyzwoity, mielismy apartamencik (sypialnia z pokojem goscinnym i aneksem kuchennym), bardzo czysciutko, w cichym miejscu. Poczatkowo marszczylismy nos, ze za daleko do plazy, ale wynajelismy autko i po problemie. Jedzonko dobre, ale po 4 dniach troche sie nam znudzilo i podjadalismy na miescie :-D Do dyspozycji basenik, kort tenisowy, mini golf oraz przerozne zajecia, ktore byly organizowane na terenie osrodka (bilard, strzalki, strzelanie, disco, rozne pokazy). Wiekszosc ludzi (anglicy, troche niemcow) poprostu tam siedzialo, a nas nosilo tu i owdzie :-D Z wylotem mielismy male opoznienie, bo najpierw samolot byl na 6, potem nam zmienili na 8, a w koncu odlecial po 10, ale dostalismy kupony na darmowe jedzonko na lotnisku. Pogoda w sam raz, bo skonczyly sie upaly (25st), moze troche za duzo chmur, ale nam to nie przeszkadzalo. Bylo na tyle milutko, ze moj maz zaczal mowic, ze moglibysmy sobie tu mieszkac. I glosno sie zastanawial czy sa tu jakies firmy informatyczne. Hehe.... ale u niego zwykle sie konczy na gadaniu. :tak:
A teraz walcze ze soba, by wrocic do swojego rytmu. Kubus zaczyna mowic i spiewac po angielsku z czego bardzo sie cieszymy. A Maciek szaleje, nauczyl sie wspinac po schodach, ciagnie go strasznie do kompa (wiec juz w dzien nie moge sobie przysiadac, bo zaraz kolo mnie stoi i wali lapkami w klawiature) i lubi "gugac" przez telefon z babciami. To sie juz pochwalilma moimi pociechami.

Noami - wszystkiego najlepszego

Kasia.j - a gdzie byliście na tych wakacjach?? Ja już się nie mogę doczekać, jak też się gdzieś wybierzemy na odpoczynek, ale myślę, że to nie będzie prędko, mała musi troszkę podrosnąć i spać całą nockę.

Doris- dzieki za linka tylko ze nie moge go otworzyc.
Kasiu.j- super ze sie wam udaly wakacje, najwazniejsze ze jestescie zadowoleni.
Moi rodzice tez sobie gadali ze chcieliby zamieszkac na Dominikanie:-D

No i moj Szymek obudzil sie z placzem i przez to strzelanie sie rozbudzil:wściekła/y::wściekła/y:

NIUNKA-Sproboj jeszcze raz,bo mi otwiera:-):-)
KASIA,J-no to super ze wycieczka sie udala:-)tez bym sobie wyjechala,moze w nastepnym roku nam sie uda:-)
AMPAR-Jak Szymek??lepiej??

reklama
Do góry