reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Noami- widze ze ty tez masz ten sam problem , zreszta chyba kazdy nigdy nie wie co kupic.
Ja tez ma dylemacik. Do nas na swieta przyjezdza moja siostra z mezem , wiec nie bedziemy sami.

No faktycznie do stycznia mozesz sie jeszcze nacieszyc wolnoscia.
A wy tak juz ostatecznie za 2 lata, bo my tez tak mowilismy , a juz jestesmy tutaj 3,5 roku

ok spadam bo zaraz do roboty

reklama
Hej
Ja dzisiaj bylam poza domem od 8.30 do 12.20. Bylam rano u lekarza i jak was to interesuje to na wymioty i biegunke najlepszy jest................paracetamol:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Potem bylam z szymciem na herbacie i toscie i w parku i do domu spac:tak:
4muchy- ja tez zasuwam juz z prezentami tylko nie wiem jak sie zabiore do polski potem. A co do Julki nawet jak wygada to mlody jej nie zrozumie:-D:-D:-D:-D
Sylwia.m- to sie biedna wybulisz i znowu bedziesz miala pretekst zeby mi nic nie kupic albo sciemnisz ze listonosz w drodze:-p
Niunka- ja z kolei mam tablice i jak dla mnie super trafiona bo moj tyle bazgrze ze z blokiem bym nie nadazyla. Poza tym z drugiej strony jest magnes i mozna rozne rzeczy przyklejac( literki, puzle, ksztalty itp)
Monika- ja nie mam pojecia gdzie takie atrakcje mozna obejrzec:no:
Kasia8118- wspolczuje jajnikow:-(
Doris78- a gdzie Kuba zbiera bo ja tez bym chetnie pozbierala;-):-p

Niunka - Niby tak planujemy, ale jak będzie to czas zweryfikuje. Kupiliśmy mieszkanie, ale jeszcze się buduje, więc chcemy wrócić jak skończą. Ja jednak mam obawy co do powrotu, bo boję się, że będzie ciężko ze znalezieniem dobrej pracy, no a o komforcie życia już nie wspominając. Daniel za to koniecznie chce wracać, mówi, że nawet jeśli byśmy mieli ledwo wiązać koniec z końcem to on i tak chce być w kraju, wśród znajomych i języka polskiego.

Ja w tym miesiącu mam dużo okazji do kupienia prezentów:-): moje dwie siostry maja urodzinki i moja Veronica kończy 3 latka.( już dziś marzy się jej wielki tort ze
świeczkami:-D).
Święta spędzamy w Anglii niestety, już 2 rok z rzędu ponieważ byliśmy już w tym roku 3 razy w Polsce , wiec mojemu mężowi nie zostało już urlopu .
Ampar3 najważniejsze podczas wymiotów i biegunki to dużo pic ,żeby nie nie odwodnić i chyba nie ma innego lekarstwa.:tak:
Noami81mam nadzieje,ze nie wyjedziesz z Anglii wcześniej niż ja:no:, poza tym jeszcze raz dużo buziaków i najlepsze życzenia na urodzinki:happy2:

Noami81100000 lat i najlepsze życzenia na urodzinki:-)
Ampar moja Abi miala rozwolnienie przez 7 dni kilka miesiecy temu i juz myslalam ze nam wykorkuje bo nie ciekawie wygladala ale duzo pic jej dawalam. Poszlam do lekarza i mi tez powiedzial paraceltamol to ja go zaczelam przyciskac ze cos slyszalam o Diorolite ( lek na wzmocnienie dzieci jak maja rozwolnienie dlugo) i ze sie boje ze mi wykorkuje bo juz tak dlugo to ma to mi wkoncu cos zapisal i dzieki Bogu jej przeszlo.
Mozesz kupic to Diorolite ale dzieci tego nie lubia bardzo a dla doroslych jest cos chyba innego ale zapytaj w aptece to ci podadza bo u nas wszyscy cos bralismy jak nas dopadlo:-(. Duzo pic a jak bedzie zle to na Nhs dzwon i niech ci doradzaja co robic.

Jesli chodzi o swieta to u mnie moze byc niespodzianka pod choinke :-D wiec my zostajemy tutaj a moi rodzice przylatuja do nas a mojego Kuby rodzina i tak tu jest :-)

Naomi spełnienie marzeń z okazji urodzin:-)

Ampar paracetamol:szok::szok::szok: To się wysilił:baffled: A jak teraz Szymon się czuje?? Poprawiło się coś, pomógł paracetamol:-D

Niunka nie wiem czy taka praca cię interesuje ale w kirgate otwieraja jakis polski klub i szukaja barmanek. Może na weekend tam byś poszła:confused:
Na NK mam profil Bradford England (pewnie też go masz wśród znajomych) i na zdjęciach tam widziałam że szukaja barmanek:tak:

reklama
Do góry