reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

K&F czyli drocząc się ze mną chcesz mnie zdenerwowac??:confused::-:)rofl2:

4muchy ja też planuję już teraz zacząc kupowac prezenty ale u mnie to przważnie na gadaniu sie kończy:wściekła/y: Ale powinnam bo oprócz gwiazdki to są jeszcze urodziny Marcea, Kuby i Doroty:baffled::wściekła/y::rofl2:

reklama
Adasiowi kupiłam dużego drewnianego Harolda, a dla Julii klocki drewniane. U mnie w krótkim czsie urodziny Adasia, urodziny Roberta i Święta. Dobrze że Julia urodziła się na wiosnę:-):-)
doris78 a gdzie Kuba chce jechać bo Adaś cały czas nas namawia na wyjazd do Paryża. Bardzo chciałby wjechac na wieżę Eiffla:-D:-D

Dziewczyny dzisiaj jest "świeto prochu " pala ogniska i sa pokazy sztucznych ognii,czy któras wie gdzie oprócz leeds w bliskiej naszej odległości sa jeszcze takie pokazy ??

Jeśli chodzi o kupowanie choinki i ozdób choinkowych to mieliśmy spuper doświadczenie. Pojechaliśmy dzień przed wigilią do B&Q na choince była cena 20 funtów a przy kasie okazało się że jest przeceniona o połowę:-D:-D:-D:-D

O pokazach nic nie wiem, w tamtym roku nasz sąsiad palił ognisko i miał mnóstwo fajerferków.

Na święta zostajemy w domu. Bilety strasznie drogie, i chyba nikt do nas też nie przyjeżdza. Planujemy dłuższy wyjazd do Polski w maju może przez Paryż:-)

reklama
Do góry