Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
K&F czyli drocząc się ze mną chcesz mnie zdenerwowac??:-rofl2:
4muchy ja też planuję już teraz zacząc kupowac prezenty ale u mnie to przważnie na gadaniu sie kończy Ale powinnam bo oprócz gwiazdki to są jeszcze urodziny Marcea, Kuby i Doroty
K&F tak dokładnie o ten plaster mi chodzi.Oj już się nie czepiaj tych gołych plecków no coś trzeba pokazac babcia jeszcze nie jestem kiedy będę pokazywac jak nie teraz.
Adasiowi kupiłam dużego drewnianego Harolda, a dla Julii klocki drewniane. U mnie w krótkim czsie urodziny Adasia, urodziny Roberta i Święta. Dobrze że Julia urodziła się na wiosnę:-):-) doris78 a gdzie Kuba chce jechać bo Adaś cały czas nas namawia na wyjazd do Paryża. Bardzo chciałby wjechac na wieżę Eiffla
Dziewczyny dzisiaj jest "świeto prochu " pala ogniska i sa pokazy sztucznych ognii,czy któras wie gdzie oprócz leeds w bliskiej naszej odległości sa jeszcze takie pokazy ??
Jeśli chodzi o kupowanie choinki i ozdób choinkowych to mieliśmy spuper doświadczenie. Pojechaliśmy dzień przed wigilią do B&Q na choince była cena 20 funtów a przy kasie okazało się że jest przeceniona o połowę
O pokazach nic nie wiem, w tamtym roku nasz sąsiad palił ognisko i miał mnóstwo fajerferków.
Na święta zostajemy w domu. Bilety strasznie drogie, i chyba nikt do nas też nie przyjeżdza. Planujemy dłuższy wyjazd do Polski w maju może przez Paryż:-)