reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
  1. Price Cuts
  2. Toys and games
  3. Bikes and ride-ons
  4. Thomas and Friends 10in Sound Around Bike.

• Email a friend
  • Print page

• icon_larger.gif

Thomas and Friends 10in Sound Around Bike.

367/0389

Kasia8118 - rowerek fajny, zwlaszcza jesli Krystian lubi Thomasa :-), a przy zakupie zwroc uwage na boczne kolka, bo te plastikowe szybko sie lamia :-( no chyba, ze Krystian bedzie ladnie jezdzil po asfaltowej sciezce w parku ;-) bo Kubus to zawsze wybiera najgorsze wertepy

noami - na Gran Canarii

SYLWIA-Ja przeciwko Tobie???NIGDY!!!:tak::tak::tak:
kasia8118-Rowerek super,Kuba uwielbia thomasa,marzyl kiedys o takim,ale babcia inny kupila.Krystian jak lubi thomasa to bedzie wniebowziety:tak:

Aha zapomnialam sie wc\zoraj pochwalic sukcesem mojego dziecka.CHODZI wkoncu sam:-):-):-):-):-)znaczy ,jeszcze chetnie na czworakch by sobie chodzil.,:-D:-Dale CHODZI:tak:

Dzień dobry.Czuję się lipnie :-(szkoda gadac.Jeżeli chodzi o ten rowerek to zastanawiam się czy nie jest problemem to że nie ma z tyłu kija żeby go asekurowac:baffled:?Czy może uczyc się na takim??Co do thomasa to szczerze to dawno nie widział tej bajki.Najbardziej lubi Iglapigla i reszcte załogi:tak:,ale nie wiem czy jest sens kupowania akurat rowerku z głowom Iglapigla:baffled:.Wiem ze jest taki w Argosie:tak:.A co do kułek to nie mam pojęcia z czego są zrobione ani boczne ani główne:no:.

reklama
Dziendobry :-)

Doris - bylas juz wyrabiac 5-letni paszport dla Dawidka w Manchesterze? Jesli tak to na kiedy masz odbior? Bo jestem ciekawa czy zdarza mi wyrobic do lutego :baffled: Na razie sie nie moge do nich dodzwonic :wściekła/y:

Do góry