reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Dzien doberek,
My dzis w kiepskim humorku, Szymon zasnol dopiero jak przestali strzealac talk o 24:wściekła/y:. Potem o 1 w nocy strasznie plakal nie moglismy go uspokoic , mial takie straszne zrywy. Chyba na zabki,
A do tego wszystkiego na katar - znowu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Sama nie wiem skad sie wziol bo nawet dobrze nie bylismy na dworzu:angry::wściekła/y: Tyle co do Kasi ide na kawe.,
Ja dzis niewyspana , Szymek marudny a wszystko do d..yyyyyyyyyy:wściekła/y:

Kasiu8118- rowerek super. ale masz racje lepiej bedzie jak bedziesz go mogla asekurowac ,

Kasiu.j- Moi znajomi teraz wyrabiaja paszport dla dziecka i beda mieli w ciagu miesiaca. Teraz to juz chyba szybko sie uwijaja z tymi paszportami.

Doris- Gratulacje dla Malego, wkoncu masz luzik.Acha widzilam ta mate w argosie - super sparawa, tylko ze tam pisza 3latka +:baffled:

reklama
MONIKA-i co poszliscie na ognisko??
KASIA.J-Z tym paszportem 5 letnim nam nie wyszlo:baffled:bo zle bylo zdjecie zrobione,oni tam maja bardzo duze wymagania co do zdjecia:baffled:ta pani nalozyla taka kalke na Dawida zdjecie i jego oczy bylo wyzej niz na tej kalce i juz sie czepiala.A przedewszystkim z tylu na tle byly dwa odcienie bialego:baffled:wiec zrobilismy kolejny roczny:tak:
NIUNKA-no to gdzie indziej bylo napisane od 18 miesiecy,nie pamietam gdzie:no:

KASIA8118-mysle ze Krystian sobie poradzi bez kijka,mozesz go inaczej odpychac,szybciej sie na uczy.wedlug mnie:-)

A ja dzisiaj tez pierwsze zakupy swiateczne zrobilam:-)kupilam prezent dla Marcela:-)

Kasia.j nie wiem jak z paszportem 5-letnim ale mój szwagier tydzień temu był złożyc wniosek o paszport 10 letni i musi czekac 4 miesiące:szok: Ale powiedział, że w grudniu leci do Polski więc wyrobili mu paszport "tymczasowy na okres oczekiwania na paszport stały", który odbiera po 4 tygodniach od złożenia wniosku:tak:
Potem jak już ten stały będzie gotowy, jrdzie zdac ten tymczasowy i dają mu w zamian stały:-)
Więc nie ma się co martwic:-)
Jakbys mogła to daj mi też numer do tego konsulatu bo nie chce mi się szukac w necie:zawstydzona/y: Też musimy się wybrac:sorry2::sorry2::sorry2:

Ale dzisiaj mam podły dzień:wściekła/y:.Nuda straszna,ja ledwo żyje ,ale mimo to postanowiłam isc na spacer ale daleko nie zaszłam bo padało.Dłużej się szykowaliśmy niż spacerowaliśmy.Po tym niby spacerze postanowiłam uspic małego bo sama ledwo na oczy widziałam,ale nic z tego ja leżałam a on mnie obkładał i robił demolkę w pokoju.rany straszny siłacz z niego nawet własne łóżeczko przesunął spory kawałek:szok:.Jak już się zmęczył i pojawiła się szansa na to żeby usnął to pojawił się listonosz i dupa:wściekła/y:.Pewnie się zdziwił jak mu otworzyłam drzwi cała potargana i wymięta przez moje dziecko:baffled:.Ciekawe co sobie pomyślał widząc mnie w drzwiach.Może że jestem prosto po sexie :-D:-D,dziwnie mi się przyglądał:-D:-D.Ale jaja co.

Dorota pojeździlismy trochę po mieście pare ognis przy większych pabach ognie :tak:Kubie się podobało
a do Leeds nie dałoby sie dojechac korki zaczynały sie juz od centrum obok naszego domu

reklama
Kasia szukam linka:-)
Ona jest od 3 lat ale moje dziecko jest baaaardzo zdolne:-p:-p:-p a tak na serio to nie widzę przeszkód żeby miał to wcześniej:-)

Do góry