reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

KASIA8118-a gdzie byliscie na obiedzie???

My dzisiaj dzien spedzilismy u mamy,a nasza mama w kuchni.A takie obzarstwo bylo ze szok,ja do tej pory jestem pelna.

Ostatnia edycja:
reklama
A my dzis po poludniu bylismy u K&F , ale sie dosc szybko zmyslimy bo fabian zaczal mocko kichac i mial ktar , no to w nogi:-D
No a mojego tez cos kreci wiec dzis spi na dole , zeby nas nie pozarazac:-D

Hej
Moj maly mial dzien dziecka. Byl tak padniety ze nawet nie chcialam walczyc o kapiel.
Doris78- bylismy na bufecie chinskim. Ale ty masz dobrze z ta mama . Wlasnie mojej powiedzialam ze to jedyne czego mi brakuje jak tu jestem.
Kasia8118- no i pojechalam z kredami;-) Co tu kryc wóda sie leje, my moczymordy te dzieci normalne nie beda:-D:-D:-D
Niunka- zaszokowalas mnie:szok::szok:4800:szok::szok::szok: Wypchnelas go???????????

Doris- dzieki, dobrze ze u was juz wszyscy zdrowi:-)
Ampar- no a jak mial sam se wyjsc:-D, a tak powaznie to ja parlam a oni ciagneli, porod kleszczowy.
Wiesz ja wiedzialam ze bedzie duze dziecko ,ale ze az tak:szok:

Czesc
Niunka niezle 4,8 rodzilas naturalnie???:szok:

Do mnie coraz bardziej dociera ze juz niedlugo bede miala drugiego dzidziusia :tak:Juz nie moge sie doczekac.:tak:

Moje dziecie juz wyprysznicowane spi sobie wiec ja sobie odpoczywam:-)

Kasiaj. domek super szkoda ze taka cena:-( ale moze jak ten kryzys sie przeciagnie to te domy wkoncu potanieja:tak:

reklama
Hej! witam wszystkie mamuski z Bradford i okolic ja mieszkam w Leeds ale nasze wczesniej mieszkalam w Bradford i z mezem planujemy tam wrocic za jakis czas:-D jeszcze nie mam dzidziusia ale powinnam zostac mama juz 11 listopada :biggrin2: tzn oczywiscie jesli moja Olivka zdecyduje sie wyjsc na czas bo narazie sie na to nie zapowiada:confused: mam nadzieje ze przygarniecie mnie do waszego grona :-) pozdrawiam was serdecznie !!
Sylwia

Do góry