reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hejka,

Ja dzis mialam wczesnie pobudke. Macius cos w nocy nie mogl spac i do tego strasznie mnie pogryzl. Takze konczymy z tymi przyjemnosciami :-( A tamte dwa spiochy sobie smacznie spia.

Witam nowa kolezanke.

reklama
Dzien dobry z samego rana:-)
SYLWCIA1982-witaj na forum:-)pisz duzo i czesto:-)nawet byle co:-D;-):-pNo to niedlugo Cie czeka porod:-)a gdzie bedziesz rodzila w leeds czy w bradford??A kiedy sie przeprowadzacie do bradford?/jesli mozna spytac:-)

NIUNKA-Sylwia sie nie odzywa,bo tez wczoraj byla u rodzicow a potem pojechali do Yorku do kolezanki ,dzisiaj dopiero wroca,wiec wieczorem sie pewnie odezwie:-)przeciez Ona zyc bez tego forum nie moze:-D:-D:-D:-p:-p:-p:-p
No i ja sie pisze na 22:-)

Hej :) Na razie korzystam ze snu śpie jak dzidzia mi śpi i nie myśle kiedy mi powie mama wstawaj mam jeszcze troszku czasu :)
Mam nadzieje że niedługo będę mogła się z wami spotkać niech mi tylko dzidzia troszku podrośnie przeprowadziliśmy się bliżej miasta na Wortley to tez bliżej Bradford :)
Moja mała dostała ostatnio straszna wysypkę pod szyjką nie wiem co się dzieje to takie małe krostki z białym czubkiem chyba pojdziemy z tym do lekarza bo nie wygląda to za ładnie :)
Może macie jakieś doświadczenia z wysypką i od razu mówie nie jem niczego czego mi nie wolno także to nie jest od jedzenia :)

Tez tak myśle ale nie ubieram małej a grubo tylko body i śpioszki to nie może być za grubo a i w mieszkaniu mam temp tylko 21 stopni to tez chyba jest ok także holerka wi co to jest :)

Witam w ten ponury dzionek
Kasku.j- u nas tez nieprzespana noc , Szymek walczy z zabkami:wściekła/y: Ile to jeszcze potrwa.
Doris- no to Sylwia jest usprawiedliwiona:-D
No to jest nas dwie na spotkanko.
Sylwcia1982 - witaj na BB . Pisz do nas co na jezyk wpadnie:-)
Cocolino- ja tez mialam podobny problem jak Szymek byl malutki, byl dosc grubiutki wiec potowki mial, ale to bylo lato wiec poglo mu byc poprostu za cieplo. Jak
zaczelam go lzej ubierac to problem znikl.

A co robia pozostale mamuski w taka beznadziejena pogode?

Witaj Sylwcia1982!
Niunka- ja też chętnie dołączyłabym do tego spotkania 22-go.
Rzeczywiście dzień strasznie ponury. Nic się nie chce robić. Moja Emilka drugą noc z rzędu mi spała w nocy ponad 8 godzin, wstała po 7mej i przed 9ta znowu usnęła, a my razem z nią. Z łóżka zwlekliśmy się dopiero o 11tej :-D.
Współczuję wam dziewczyny tych wszystkich przeziębień... niestety taka pora roku sprzyja wszelkim choróbskom. U nas całe szczęście wszyscy zdrowi, chociaż Daniel ma zakatarzony nos, oby na tym poprzestało:szok:.

reklama
cocolino25 zawsze dobrze jest iść i zapytać ale mi też wydaje się że to potówki

A ja właśnie skończyłam naukę czytania z Adasiem, włączyłam mu grę, Julia śpi więc jestem wolna i grzebię w necie:-):-)

Do góry