reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc dziewczyny po dlugiej przerwie.
Nadrabialam wszystkie posty chyba z pol.godziny.Az mnie plecy bola.
A ja w domu mam szpital Fabian jak niunka wspomniala ma katar,Moj maz ma zapalenie zatok boli go glowa ze ledwo zipie.
Normalnie tylko usiasc i plakac.
Tyle czytalam,ze zapomnialam co mam napisac a wiec:
Witam nowa kolezanke.

Kasia j domek super-cena tez.
Doris gratulacje dla synka!!!!
Kasia8118 postaraj sie chociaz na to piwko.
4 muchy mam nadzieje ze Fabianek wyzdrowieje do czwartku!!!

Ajesli chodzi o wypad na piwo czy dyske to mi bardziej pasuje 15-stego

reklama
sylwcia1882 ja też byłam zadowolona z opieki położnej i lekarzy. Jeśli chodzi o znieczulenie to ja się na początku opierałam, a położna cały czas mnie namawiała na znieczulenie. Rodziłam tzw. siłami natury ale nie dokońca samodzielnie bo potrzebny był próżnociąg. Julia zaraz po urodzeniu wyglądała jak kosmita z jajowatą głową.:-):-)

Sylwcia1982 ja też tutaj w UK rodziłam. Nie było problemu z dostępem do znieczulenia, wszystkiego próbowałam, na epidrularu kończąc.
Powodzenia na porodówce, bo rzeczywiście chyba "ten" czas się zbliża wielkimi krokami.

KiF dużo zdrowia dla chłopaków, jeśli u Fabiana to tylko katar to my się nie boimy. Mam pytanko Robert w tym tygodniu kończy wcześniej niż się spodziewałam. Mogłabym przyjść na włoski tak ok. 16,15 ?:tak:

dobranoc wszystkim zmykam spac bo oczy same mi sie kleja a jak dzisaj moja corcia zdecyduje sie wyjsc musze miec sile by ja wypchnac :-D jak cosik to do juterka :laugh2:

kasia8118- ja ci mowilam ze tam dla babc i cioc kupuje:-D:tak: ale bielizne, torebki i sprzet maja super i w super cenie:tak:
Sylwcia1982- powodzenia w nocy zycze:tak:;-)
KiF- u mnie sie naprawde sprawdza ten pomysl :artur ma mniej roboty a ja cos co chce:-D

Mam nadzieje ze nie bedzie padac jutro bo rano na play group ide:wściekła/y::wściekła/y:

reklama
HEJ:-):-)Rany ale wichura,u Was tez tak wieje??A tu trzeba Kube zaprowadzic do szkoly:baffled:oj nie chce sie:cool:
SYLWCIA-Jestes jeszcze?/czy juz tulisz swoja Olivke???:-):-)

Do góry