reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Hej laseczki!!!

Doris Moj szpital juz lepiej,o niebo lepiej.Dzieki.A co do zabkow to Fabianowi wyszly pierwsze gorne,gdzie u wiekszosci dzieciaczkow wychodza dolne nie!!!
Sylwia Doris Ja kocham zakopane a wlasciwie to gory!!!!!!!!!:eek:
Oleska ja niestety i w tym roku spedze wakacje w Bradford,wiec nie martw sie nie jestes sama.;-);-);-);-);-);-)
A chcialam sie podzielic z wami nowym newsem- moj synek chodzi (od sofy do sofy)ale to juz cos nie?i to w takim krotki czasie!!!
No a dziewczyny co z tym naszym wypadem na piwko?????Kiedy ?

reklama
Dobry wieczor
ale wy duzo piszecie ostatnio to chyba przez ta pogode , kazda siedzi w domu i klepie .

doris- szymek juz dobrze , teraz w nocy troszkie marudny bo zabki mu ida
Oleksa- my tez zostajemy na swieta w anglii, witaj w gronie, a za kotka to dzieki bardzo bo wtedy to juz bym naprawde zwariowala
Pogubilam sie u nie wiem co komu odpisywac.Za duzo nas tu. tzn dobrze ze nas tyle:-)
a spadam

U nas mala zmiana. Kuba przestal goraczkowac, to teraz Maciek. Nie posluzylo mu to wyjscie do lekarza. :-( Na szczescie dostal czopeczek i juz po goraczce.

Ampar - bo ja mam tu w tej przychodni fajnych lekarzy. Jedna to Niemka, a drugi to Anglik, ale zna nas z poprzedniej przychodni, gdzie go molestowalismy, wiec teraz od razu przepisuje co trzeba :tak:

Doris - to na to zwiedzanie Zakopanego przygotuj meza ;-):-)

witam z rana
jakie dzisiaj przepowiednie pogodowe? u mnie za oknem tak jakby było widać niebo i troche słońca... mam nadzieje że będziemy mogli wyjść na mały spacer ;-)
mój śmieszek obudził sie na dobre pare minut po 7... to już coś bo ostatnio to o 4.30 już był wyspany...czego nie było można powiedzieć o mnie:baffled:

Czesc:-):-)
U Nas noc tez troche kiepska:baffled:Dawid budzi sie z placzem,na szczescie dostanie dyda i spi dalej:tak:I Kuba wymiotowal i mial biegunke i tez co chwile wolal:-(Ale juz jest lepiej nie ma na razie wymiotow i biegunki,moze juz przeszlo:tak:
K&F-No to gratulacje dla Fabianka:-)
KASIA,J-ja o to kiedys pisalam,ale jestesmy za bogaci:-D:-D:-D:-D:-D:-Dniestety:-D:-D:-DTrzeba mic male ,nawet bardzo male dochody jakies 11 tysiecy:tak:

Witam Dziewczyny

Pogoda całkiem fajna , zwłaszcza wporównaniu do wczorajszej.Jak wracam z Julią z Adasia szkoły to żadnej kupki liści nie ominie. Musi sobie poszurać.

KiF teraz jak mu się spodoba chodzenie to pewnie wcale do wózka nie będzie chciał wejść:-D Co do zębów chyba nie Adaś miał pierwsze u góry a Julka na dole

kasia.j my też kiedyś się interesowaliśmy, ale nie spełnialiśmy kryteriów. A u nas też tylko Robert pracuje

oleska za ktka dziękujemy, dzieciaki pewnie byłyby szczęśliwe ale my mniej. I generalnie problem co zrobić ze zwierzakiem na czas wyjazdu.

niunka to ile Szymek ma już zębów?

reklama
Kama lodz, nie wiem, gdziem podziała mejla Twojego, więc wstawiam tu, Ja wychodzę, ale jak coś, napisz na gg
81932ac54e73b8f6.jpg

Do góry