reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

A ja się przeokropnie czuję więc nie będę Was zanudzac, zresztą nie mam siły pisac. Melduję się tylko coby Kasia8118 na mnie później nie krzyczała:baffled:

reklama
Ampar3 jutro ma padac to może przełożymy spotkanie na piątek:baffled:?Sylwia.m wez się w gatrsc :wściekła/y::crazy: i zacznij pisac bo wylecisz z posterunku:crazy:.Oleska ja też dziękuję za kotka.Lubie zwierzęta,ale mój mąż tak średnio i pewnie to ja bym miała kolejne zajęcie ,a na nadmiar czasu nie narzekam :tak:.Muszę byc słodkie takie masleństwa:-p.

No pogoda zachecajaca na spacerek:-)Dawid wstanie to ruszymy w domki:tak:
K&F-wlasnie tak jak 4 mychy napisla,jak mu sie spodoba to bedzie nonstop chodzil:tak:tak jak Dawid teraz,caly czas chodzi,salon-korytarz-kuchnia i tak caly dzien:-D:-D:-D
SYLWIA-ale Ty leniwa jestes:-p:-p:-p;-);-);-):szok::szok::szok:

Dziewczyny kupiłam w niedzielę Krystianowi modelinę i mam już jej dosyc bo co kilka godzin karze mi ją wyciągnąc i lepic ludki już mam dosyc:-(.Nawet bym nie pomyślała ze tak mu się ta zabawa podoba.

hejka, my juz po play grupie Abi wlasnie zasnela a ja szykuje mezowi lunch;-)
Kotki sa przeslodkie tylko z Abi musze tlumaczyc ze nie wolno ich brac na raczki bo sa za male czego biedaczka nie moze skumac wiec mam troche szalencze momenty z nia:-D
Dobra spadam robic lunch :sorry:

Witam
Ja zaraz do pracy wiec szybciutko pisze
4 muchy- Szymek ma dopiero 6 zabkow, swedza go sttrasznie dziasla, ale nic nie widac.
Sylwia- a co z toba? ze sie tak zle czujesz.
Ale ladnie dzis na dworzu co:tak::-)

sylwcia1982 - ale jeśli po nowym roku będę dalej karmić to raczej maku nie ale serniczek hmmmm a co do wywołania to moja dzidzia jak się tylko dowiedziała kiedy będzie wywoływana to dostałam skurczy 2 dni wcześniej :)
Wysypka juz nam zeszła ale zostało takie suche ale może niedługo całkiem zejdzie :)

reklama
jeżeli chodzi o wywoływanie to radze obserwować ktg, moj mały po tych środkach zaczą tracić puls i szybko mnie przewozili na sale operacyjną...moja koleżanka z wawy miała podobnie:baffled:

Do góry