reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

4MUCHY-to jest ksiazka I CAN DRAW ANIMALS autor-RAY GIBSON.ja ta ksiazke kupilam w secend handzie :-)dalam za nia 20p i jestem bardzo zadowolona:-)
MONIKA1213-ja widzialm te kombinezony,narazie patrze na ebayu moze taniej dostane ,tylko ciezko jest wyrwac fajny a jak tak to sa drogie ,jeszcze mam czas,moze potem bedzie obnizka:-Dbo ja wiesz musze nam wszystkim stroj narciarski kupic a jest nas 4:tak:wiec wydatek niezly:szok:chociaz udalo mi sie juz kupic na ebayu kozaczki dla Dawidka za 7f:tak:
KASIA.J-bedziemy mieszkac na kwaterze,tam moja kuzynka ze znajoma beda,w tym samym czasie i jedziemy do nich:-)a koszt jest niedrogi bo 40zl nocleg z wyzywieniem:-)
A Ty na sylwestra sobie jedziesz tam,fajnie a gdzie bedziecie?moja kuzynka tez jedzie do Zakopca na sylwestra bedzie w Michalowce:-)
Zapisalam sobie te twoje zdjecia i potem bede zgapiac:-D:-D

reklama
Doris - na Sylwestra jedziemy do Istebnej Jaworzynki. Juz tam bylismy 2 lata temu i bylo super. Cala willa jest nasza, grupa okolo 30-34 osob z dzieciakami, powinno byc super :-) Placimy 35zl za osobe, ale bez wyzywienia. To dodatkowo i pewnie jakas kaska na jedzenie Sylwestrowe.
Tez mnie czekaja zakupy na wyjazd. Na siebie mam stroj, to znaczy mam nadzieje, ze w niego wleze. Sie okaze w PL. Natomiast Kubusiowi musze kupic, bo wyrosl z poprzedniego, Mackowi i Bartek cos nowego sobie musi kupic.

Dobry wieczor

U nas dzionek mianol, w nieco lepszym humorku, to chyba przez to sloneczko.:-)
Szymek spi , ale budzi mi sie co chwila przez zabki:wściekła/y:, mam juz dosyc z tymi zebami a konca nie wiedac:angry:

Tak sobie czytam o tych waszych sylwesrtowych planch i noramlnie zazdroszcze, ale macie super dziewczyny.

Ampar- ty spiochu - wstyd:-p.
K&F ja tez przeciez bylam w polsce na dwa dni u dentysty. Wiec smigaj do polski.
Sylwia- a ty jak sie czujesz?

KASIA.J-WOW ale to wy zebraliscie taka gromadke znajomych??czy jedziecie sami??
NIUNKA-Ja niestety zostaje:-(ale za to sobie odbije w lutym:tak::tak:U mnie tez Dawid w nocy sie budzi ,wydaje mi sie ze tez przez zeby:tak:

Ja tez chyba spora gromadke bede miala na sylwestra. Moja siostra sie wybudowala i zwalamy sie do niej. Jeszcze wczoraj znajomi z warszawy dzwonili czy moga sie przylaczyc wiec moze byc wieksza bibka:tak:

Doris78- wejdz sobie na strone lidla i zobacz chyba od 17.11 beda w promocji stroje narciarskie
Niunka- sama nie moge w to uwierzyc. Tak to chyba tylko przed ciaza sypialam:szok:
KiF- tu jeszcze masz ryzyko ze ci zeba schrzania:wściekła/y::wściekła/y:

Czesc kumate ;-)

Ja tez mam dosc nieprzespanych nocek :-(Maciek od 7 kiedy zasnal budzil sie juz chyba z 10 razy, gdy tylko zakaszlal :-(

Doris - sami znajomi, Bartka, bo ode mnie to nikt dzieci nie ma, to niestety, ale takie towarzystwo sie nie zrozumie

A my teraz z mezusiem w lozeczku jednym, kazdy laptopik na kolankach. On - nasza klasa, a ja babyboom :-D

reklama
Do góry