reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

hej wam
Ja juz sie nie bede powtarzac ale spalam do 10:szok: ja nie wiem o co chodzi:no: dziasla nie napuchniete, goraczki nie ma a on sie z takim przerazliwym placzem budzi i ten placz go chyba tak meczy ze potem spi tak dlugo. Juz nie mam koncepcji:-(
4muchy- pochwal sie fryzurka:tak:
Doris78- mi lekarz powiedzial ze jezeli chodzimy na play group to ten wirus moze sie nawet czesciej zdazac. Dobrze ze mialam smecte dla mnie i malego:happy2:
kasia8118- a ja bylam dzisiaj 4 godziny w shipley- najpierw w parku a potem troche zakupow. A przypomnialo mi sie: co z tym rachunkiem za energie?
Oleska- ja tez lubie weekendowe wyjazdy:tak:

reklama
AMPAR-Czy Ty nie masz za dobrze z tym spaniem???:tak::tak:Dawid tez dzisiaj mial bardzo kipska noc,ryczal mi pol nocy:wściekła/y::wściekła/y:ale wstal normalnie o 7.00:tak:
A ja wiem ze ten wirus to walsnie ze szkoly ,juz nawet niepamietam ktory to juz z kolei:-(
Dawid dalej dzisiaj mial biegunke i wymioty,dawalam mu do jedzenia desrki z jagodami i banany i taki proszek na biegunke i juz wieczorem kupka byla nawt lekko zbita:tak:wiec mam nadzieje ze juz mu przejdzie:tak:
NIUNKA-No to wracasz na lono kur domowych:-D:-Dto dobrze przynajmiej bedziesz na spotkniach:tak:

halo laseczki!!:-)

Niestety jeszcze chodze 2 w 1 :wściekła/y: myslalam ze mala wczoraj wyjdzie bo mialam skurcze nawet kapiel ich nie przepedzila:szok: wiec wyslalam mojego meza po kanapki i picku na porod a tu masz ci niespodzianka polozylam sie do lozka i usnelam :-( i nici z porodu. dzis bylam na akupunkturze by pomogla wywolac porod i fajnie bylo taka zrelaksowana jestem i skurcze wracaja teraz ale pewnie znowu to jakis falszywy znak :crazy: ehhh mam wywolanie na 25 i mam nadzieje ze jednak do tego czasu Oliwka wyjdzie sama :tak: ide poczytac co nabazgralyscie jak mnie nie bylo :-D

Ampar3 na temat rachunku za prąd cisza wieki już żadnego nie dostałam:szok:.Mogłaś mi wysłac smsa że jesteś w Shipley to może bym dołączyła:tak:.Dziewczyny biedne te wasze dzieciaczki oby w przyszłym tygodniu wszystkie były zdrowe;-).Sylwica i co sex nie pomaga?

Sylwcia1982- oj biedna ty.:-( Molestowanie meza tez nie pomaga:no:
Kasia8118- oj to moglam wyslac smska. Myslalam ze jak bylas niedawno to ci sie nie zachce:-:)baffled: A jutro o ktorej bedziecie bo ciasto musze do pieca wlozyc:tak:;-)

Ampar3 wydaje mi się ze 16 będzie idealna akurat zdąży mi się obiadek ułożyc i będę miała miejsce na ciasteczko domowej roboty czyli twojej :tak:;-).A co z wami dziewczyny co tu taka cisza:baffled:?

Ostatnia edycja:
HEJ HEJ:-):-):-)ale dziewczyny dzisiaj zaniedbane forum:szok::szok::szok:nigdy tak nie bylo :szok::szok::szok::szok:
Ja bylam u mamy dopiero wrocilismy:tak:Dawid dalej ma biegunke:-(a tak pozatym to nudyyyyyyyyyyy:-(
KASIA8118-ty wc zoraj bylas wieczorem malo aktywan,pewnie bawilas sie telefonem nowym:-D:-Di jak fajny???

Konsulat Generalny RP w Manchester

Na tej stronce jest numer i mail. Ja tam dzwonilam, ale ciagle nikt nie odbieral. W koncu napisalam maila i odpowiedzieli na drugi dzien. Wiec chyba tak jest lepiej.
Mlodemu wlasnie zrobilismy sesje fotograficzna. Bylo trudno, bo on jak zobaczy aparat to odrazu do niego biegnie. No ale mam nadzieje, ze cos sie wybierze i spasuje tej babie ;-)
A poza tym u nas bez zmian, ja i Maciek dalej jestesmy chorzy. Byle do wtorku.

reklama
Hej z wieczora:-).Straszna dzisiaj cisza na forum:szok: aż nawet ni się nie chciało pisac:-(.U nas nic ciekawego miałam dzisiaj lenia i zrobiłam sobie wagary od szkoły razem z moim :zawstydzona/y:.Czym bliżej wyjazdu do Polski tym bardziej wszystko mi jedno:zawstydzona/y:.Doris78 trochę się bawiłam telefonem:tak:.Fajny jestem zadowolona;-).

Do góry