reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

Czesc

Doris - bylismy w Manchesterze, mielismy pare fotek wlasnych, ale niestety zadna nie przeszla. Polecila nam babka w centrum faceta, jakies 10 min od konsulatu na piechotke i faktycznie niezly. Zrobil za pierwszym cyknieciem idealna fotke, a moze mial szczescie ;-) Ale drogi, bo sobie policzyl 10f.

Bylam z Mackiem u lekarza. Osluchala go, poogladala i nic nie stwierdzila, jedynie, ze samo przejdzie. No wiec kaszlemy sobie dalej. Mnie nie przyjela, bo nie mialam osobnego umowionego spotkania, tylko ta jedna sie tak czepia, bo u pozostalych nie ma problemu. Takze jutro znow wycieczka do przychodni.

reklama
kasia.j z tymi lekarzami to jest zawsze coś. ostatnio jak moj kochany chciała sie umówić do lekarza to sie okazało, że najpierw musi sie jeszcze raz zarejestrować bo zmienił adres:baffled: zmiana adresu równa sie ponownej rejestracji... nie wystarczy tylko podać nowego adresu... czasami lubią sobie utrudniać życie

oj ta medycyna tutaj to faktycznie masakra :no::wściekła/y:
nawet nie wiecie jak się cieszę ze choć ta położna jakas taka normalna i sympatyczna ,w sumie przyjęła mnie bez wizyty u lekarza :tak:;-)
a tak ogólnie jestem strasznie ciekawa co to za badania mają mi robić w piatek??:tak:no a jutro usg

Z tymi paszportami to rzeczywiście problem. My robiliśmy sami z zdjęcie małej w dwóch podejściach, no i w końcu udało się jakoś wybrać jedno zdjęcie - tyle, że drukarka nam jakoś słabo wydrukowała. Pani od razu poznała w konsulacie, że z domowej drukarki , hehe, ale całe szczęście nam przyjęła i nie robiła za bardzo problemów. Tak więc paszport mamy już wyrobiony i odebrany i możemy śmiało do Polski na Święta jechać.
Same zobaczcie jak na wychodziło:
Emilka
table%3E
table%3E

Ampar - w Harrogate mam koleżankę, Karolina Fieber się nazywa, a drugi znajomy to ze Szkocji przyjechał do niej w odwiedziny, więc przy okazji się spotkaliśmy.

Ampar - w Harrogate mam koleżankę, Karolina Fieber się nazywa, a drugi znajomy to ze Szkocji przyjechał do niej w odwiedziny, więc przy okazji się spotkaliśmy.

Z tymi paszportami to rzeczywiście problem. My robiliśmy sami z zdjęcie małej w dwóch podejściach, no i w końcu udało się jakoś wybrać jedno zdjęcie - tyle, że drukarka nam jakoś słabo wydrukowała. Pani od razu poznała w konsulacie, że z domowej drukarki , hehe, ale całe szczęście nam przyjęła i nie robiła za bardzo problemów. Tak więc paszport mamy już wyrobiony i odebrany i możemy śmiało do Polski na Święta jechać.
Same zobaczcie jak nam wychodziło :-D:
Emilka
table%3E
table%3E

Załączniki

• e2.jpg
    e2.jpg
    187,1 KB · Wyświetleń: 29
  • paszport.jpg
    paszport.jpg
    82,8 KB · Wyświetleń: 40
  • 1.jpg
    1.jpg
    176,4 KB · Wyświetleń: 26
Ostatnia edycja:
Noami nie chcą mi się otworzyc Twoje zdjęcia ale faktem jest że do paszportów tymczasowych oni przymykają oko:tak: Jakbyś chciała zrobic stały to musiałoby byc dobre pod każdym względem:tak:

Monika1213 weź jutro ze sobą 5Ł to będziesz mogła kupic sobie zdjęcia z USG:tak:

Kasia.j ja mi brakuje słów na tutejszą służbę zdrowia:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niunka ja nie piszę się na imprezkę w sobotę:no: Soczku to ja się mogę napic na spotkaniu w dzień a w nocy to wolę spac:-p:-p

:tak:będę miała Sylwia pieniądze choć moja koleżanka na pierwszym usg dostała zdjęcia za friko :tak:wiec zobaczymy ,ale zdjecie muszę mieć ,o pewne;-)
a jak się czujesz ??:tak::-)

Bo chyba to pierwsze dają za darmo z tego co pamiętam:tak: Ale w 20 tygodniu musiałam płacic:-D
Ja się czuję dobrze, tzn raz dobrze a raz niebardzo:-D:-D rano chciałam się położyc z Marcelem na drzemkę to nie mogłam oczu zamknąc bo mi się w głowie kręciło:szok: Jeszcze niegdy tak nie miałam:-D
Mdłości mam tylko rano i na szczęscie nie kończą się rozmową z kibelkiem, tylko raz sobie pogadaliśmy:-D:-D
A tak pozatym to zjadłabym sobie tyyyyyyle rzeczy, mmmmm np kebaba z Polski:tak::-p i lody z takiej super lodziarni u nas w Gdańsku:-p

reklama
Sylwia - a co byś teraz chciała -dziewczynkę czy drugiego chłopca, czy ci obojętne? Nie wiem czy planowaliście tak czy wam po prostu wyszło :-), że między dziećmi będzie 2 latka różnicy. Wydaje mi się, że tak jest właśnie idealnie - jeśli chodzi o planowanie rodziny, no i mam nadzieję, że nam się też tak uda wycelować :happy:.

Do góry