doris78
Mama Kubusia i Davidka!!!
KASIA.J-nam wlsnie tez proponowali tego fotografa,juz szlismy do Niego, ale wrocilismy sie jednak po ten roczny bo mi szkoda bylo tych zdjec, ktore juz zrobilam wczesniej u fotografa,tez dalam 10f

No i tez mam dobre zdanie na temat tego Konsulatu-wszystko spokojnie wytlumacza,powiedza:-)My wlasnie dzisiaj tez bylismy odebrac paszport
Noami-fajne zdjecia,szczegolnie te z reka na glowie

Kasia8118-ja nie wiem kiedy wpadne,bo Dawid jest taki marudny:-(ja juz poprostu nie moge:-(nic mu nie pasuje i nie wiem czy go jeszcze meczy bol brzucha albo glowy po tym wirusie:-(czy to zeby
oglnie mam chwil
wa zalamke

moze w piatek,bo na razie Janusz ma urlop i wykorzystuje Go zeby siedzial z Dawidem,choc to jest trudne
bo zawsze znajdzie cos innego sobie
MONIKA1213-pisz jutro po usg jak bylo:-):-)czekamy na wiesci:-)
NEFRETETE-no to fajnie ze bedziesz blizej,moze kiedys skusisz sie i przyjedziesz na kawke:-)a masz prawo jazdy???
K&F-wymioty do 5 miesiaca?

ja dwie ciaze przeszlam bez wymiotow
mialam tylko mdlosci
hmmm ale zem sie rozpisala
chyba to juz wszystko???

Noami-fajne zdjecia,szczegolnie te z reka na glowie

Kasia8118-ja nie wiem kiedy wpadne,bo Dawid jest taki marudny:-(ja juz poprostu nie moge:-(nic mu nie pasuje i nie wiem czy go jeszcze meczy bol brzucha albo glowy po tym wirusie:-(czy to zeby

wa zalamke

MONIKA1213-pisz jutro po usg jak bylo:-):-)czekamy na wiesci:-)
NEFRETETE-no to fajnie ze bedziesz blizej,moze kiedys skusisz sie i przyjedziesz na kawke:-)a masz prawo jazdy???
K&F-wymioty do 5 miesiaca?

hmmm ale zem sie rozpisala