reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

KASIA.J-nam wlsnie tez proponowali tego fotografa,juz szlismy do Niego, ale wrocilismy sie jednak po ten roczny bo mi szkoda bylo tych zdjec, ktore juz zrobilam wczesniej u fotografa,tez dalam 10f:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:No i tez mam dobre zdanie na temat tego Konsulatu-wszystko spokojnie wytlumacza,powiedza:-)My wlasnie dzisiaj tez bylismy odebrac paszport:tak:

Noami-fajne zdjecia,szczegolnie te z reka na glowie:-D:-D:-D:-D

Kasia8118-ja nie wiem kiedy wpadne,bo Dawid jest taki marudny:-(ja juz poprostu nie moge:-(nic mu nie pasuje i nie wiem czy go jeszcze meczy bol brzucha albo glowy po tym wirusie:-(czy to zeby:wściekła/y:oglnie mam chwil
wa zalamke:crazy::crazy::crazy:moze w piatek,bo na razie Janusz ma urlop i wykorzystuje Go zeby siedzial z Dawidem,choc to jest trudne:wściekła/y::wściekła/y:bo zawsze znajdzie cos innego sobie:wściekła/y:
MONIKA1213-pisz jutro po usg jak bylo:-):-)czekamy na wiesci:-)

NEFRETETE-no to fajnie ze bedziesz blizej,moze kiedys skusisz sie i przyjedziesz na kawke:-)a masz prawo jazdy???

K&F-wymioty do 5 miesiaca?:szok::szok::szok:ja dwie ciaze przeszlam bez wymiotow:tak:mialam tylko mdlosci:tak:

hmmm ale zem sie rozpisala:tak:chyba to juz wszystko???

reklama
doris78 mam prawo jazdy ale nie mam wykupionego ubezpieczenia... czasami sie przejade w nocy gdzieś blisko, ale wole nie kusić losu. ubezpieczenie by mnie dużo wyniosło bo nie mam żadnych zniżek i do tego jeszcze nie skończyłam 25lat:baffled: ale pomyśle nad tym.
na kawke na pewno sie skusze:-)

Spoko Doris78 wiem jak to jest miec trudne dziecko i leniwego męża ;-).Mój mąż też się miga jak się tylko da a mały cuda wyprawia.dzisiaj to przeszedł samego siebie:wściekła/y:.Jak wyszłam do łazienki to dorwał się do Domestosa i wyłam mi prawie całego na środek kuchni:crazy:.Pózniej dostrzegłam resztę szkód,ale nie mam siły ich opisywac:no:.

czesc dziewczyny
Widze ze za duzo chetnych nie ma na spotkanie.

Jak narazie no naliczylam, mnie , K&F, Amparowa, Noami, czyli 4 i co wsio?
Doris, Kajiu.j, Cfcgirl, Monika?Czy kogos ominelam?:zawstydzona/y: Co z wami. No Sylwia jestes usprawiedliwiona.
Monika ty pewnie tez nie bedziesz co?
Aska mowila ze moze bedzie.
Do Kasi 83 dzwonilam , ale nie odbiera, a Karolina nie moze:-(
A tak wogole to gdzie proponujecie sie spotkac i na ktora?????????????

Niunka - ja ciagle chora :-( ledwo mowie przez kaszel, takze sie nie pisze na razie

Doris - macie jakies fajne miejsce kolo konsulatu do parkowania obczajone? bo my tak na szybko parkowalismy i niezbyt fajne miejsce, a ja bede pewnie sama jechac po odbior :baffled:

A moj Maciek wszedl sobie dzis po schodach na pieterko, jak gdyby nigdy nic, podczas gdy ja wieszalam pranie. Jak go zobaczylam na gorze, jak przelazi przez bramke to mi sie slabo zrobilo. Wiecej tego sam juz nie zrobi, bo na dole pojawila sie juz druga.

Hej
Ja dzisiaj bylam w castelford u znajomego na obiadku i jak wracalismy to maly nam odplynal w aucie wiec dzisiaj nie usypialismy:-) Ciesze sie bardzo bo moja siostra sie przeprowadzila i w koncu ma neta no i przed chwila ponad godzine plotkowalysmy:-)
Kasiaj- wiem co czulas bo tez gdzies w tym wieku przezylam wejscie szymcia na schody:no:
Niunka- mi obojetne gdzie ale ja na pewno nie ide na disco wiec moze okolo 18,19?
Kasia8118- pewnie mialas brudno w kuchni i maly chcial ci pomoc;-)
Doris78- ja tez nie znam przyczyny co z moim malym. Dalej budzi sie z przerazliwym placzem:-( Dzisiaj wypytalam go na spiaco czy sie boi, czy go cos boli, czy sie wystraszyl, czy nie chce spac w lozeczku na wszystko odpowiedzial NIE:-( A potem caly dzien jest wymeczony:no:

KASIA.J-My zaparkolwalismy na platnym parkingu obok konsulatu i 20 minut kosztowalo nas 4.40f:szok::szok::szok::szok::szok:tagze nie polecam,ale widzialam z okna konsulatu ze z drugiej strony od wejscia jest duzy parking nie pietrowy i nie podziemny,wiec moze byc tani:tak:

Niunka-no ja tez chetna,ale napiszcie gdzie i o ktorej, mozemy wlasnie sie tak umowic jak Ampar zaproponowala,przynajmiej nie bedzie glosno na poczatku i bedzie mozna poplotkowac o tych ktorych nie bedzie:-D:-D:-D:-p:-p:-p;-);-);-);-)

reklama
Witam:-).Ampar3 ja nie wiem czy miałam brudno w kuchni:no: ale wiem jedno ze po jego pomocy to roboty mi nie brakowało:tak:.Doris78 a o kim ty chcesz tam plotkowac:baffled:?Oj bo jeszcze się tam gdzieś zaczaję i wszystko usłyszę ;-).

Do góry