M
reklama
sylwia.m
Szczęśliwa Mamusia:))
Noami chcieliśmy jak najmniejszą rożnicę wieku:-) i staraliśmy się odkąd mi sie połóg po Marcelu skończył

Oczywiście że marzy mi się dziewczynka tym razem ale przeczucia mówią że bedzie chłopak

Kasiunia i Fabian
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny!!!
Posprzatane,obiad zjadlam,pranie rozwieszone,nastepne sie pierze .Odkurzone...podlogi umyte...
A moj Fabio jak zasnal tak spi....

Wiec pije cherbatke i czekam.
Monika ja tez placilam na 2 skanie 5 funtow.
Sylwia ja to rozmawialam z toaleta dzien w dzien do 5 miesiaca!!!!!!!!

Posprzatane,obiad zjadlam,pranie rozwieszone,nastepne sie pierze .Odkurzone...podlogi umyte...
A moj Fabio jak zasnal tak spi....

Wiec pije cherbatke i czekam.
Monika ja tez placilam na 2 skanie 5 funtow.

Sylwia ja to rozmawialam z toaleta dzien w dzien do 5 miesiaca!!!!!!!!

M
Monika1213
Gość
nefretete101
Monika1213 oni badają tylko mocz i krew ;-) na nic więcej liczyć nie można chyba że masz jakieś schorzenia , które wymagają czegoś więcej
generalnie wychodzą z założenia że wszystko widać na skanie... na pewno będzie wszystko super i dodatkowe badania beda nie potrzebne:-)

M
Monika1213
Gość
nefretete101
Monika1213 z tym wiekiem to ty kochaniutka nie przesadzaj

skoro starsza od dinozaurów być nie możesz to wcale nie jest tak źle:-)

M
Monika1213
Gość
Noami - my tez sami sobie robimy zdjecia do paszportu, ale przy Macku wymieklismy. Jest za szybki i ani na sekunde nie chcial pozowac. Jak tylko zobaczyl aparat do sie na nas rzucal. Poczekaj, za pol roku bedziesz robic nastepne, to mloda juz tak nieruchomo lezec nie bedzie ;-)
Kasia8118, Doris - To jak sie umowicie gdzies to ja chetnie podjade na moment po ta ksiazeczke, ja ciegle kaszlaca i smarkajaca :-(
I musze sie wypowiedziec na temat konsulatu w Manchesterze. Zrobil na nas pozytywne wrazenie. Obawialismy sie, ze bedzie jak w Londynie, a tu takie mile zaskoczenie.
Kasia8118, Doris - To jak sie umowicie gdzies to ja chetnie podjade na moment po ta ksiazeczke, ja ciegle kaszlaca i smarkajaca :-(
I musze sie wypowiedziec na temat konsulatu w Manchesterze. Zrobil na nas pozytywne wrazenie. Obawialismy sie, ze bedzie jak w Londynie, a tu takie mile zaskoczenie.

reklama
kasia8118
Nefretete książka przeczytana,ale jeszcze się nie stosuję do jej radwitam z ranka
my już po śniadanku i w dobrych nastrojach bo słonko za oknem:-) zapowiada sie ładny dzień więc na spacerek koło południa sie wybierzemy
kasia8118 książka przeczytana, a kiedy będzie stosowana?
a jeszcze wam nie pisałam... po nowym roku przeprowadzimy sie najprawdopodobniej bliżej was, czyli do Wakefield. już se nie moge doczekać

Podziel się: