reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Bradford

reklama
Witam dziewczyny:-)

Monika1213 będę bardzo wdzięczna za ten numer telefonu.
4muchy mieszkałam na Przymorzu (Kołobrzeska)
kasia.j a gdzie jest ta szkoła, do której chodzi Twój synek ?

Fajnie, że robicie sobie takie spotkanka, mam nadzieję że i my z mężem kiedyś do Was dołączymy;-)
Na razie to poznałam tutaj dwa małżeństwa polskie, ale oni niestety sobotnie wieczory spędzaja typowo po polsku, a nas to nie bawi:no:

No to pędzę do kuchni robić torta, mój synek ma jutro urodziny :-)

Marzena ona ma na imię Kasia a to nr.:07718025020, napewno postara Ci sie pomóc :-)
a co znaczy spedzać sobotę typowo po Polsku ?:tak::-D:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Monika1213 bardzo dziękuję, dzisiaj do niej zadzwonie:tak:

Kochana Monisiu nie wiesz co znaczy spędzać czas typowo po polsku:no::-D
no więc napiszę Ci w jednym zdaniu :-D Dobrze się napić, tak żeby najlepiej na drugi dzień nic nie pamiętać, bo jeśli się nie pamięta tzn, że była dobra zabawa;-):-D a wiesz nas taka forma wypoczynku sobotniego nie interesuje:no: byłam na takim spotkaniu i męczyłam się potfornie:-(zresztą mój mąż też, bo uczestnicy nie rozmumieli, że facet ma umiar w piciu:-p

cieszę się że mogłam pomóc :-)
hahahahahaha
dobre ,my też mamy takiego jednego który nie rozumie że mojego męża bardziej interesuje zabawa z Kubą niż siedzenie z nim przy flaszce ,wielce zdziwiony :tak:;-)

doris78 - musze wiem ze nie mam wystarczająco bo jak juz wyssa wszystko to dalej sie nerwuje ze chce jesc i musiałam kupic mleko jak po cycu dostanie jeszcze butla to dzidzia szczęsliwa :)
kasia.j - dzięki bardzo :)
nasz wysypka robi sie coraz gorsza a lekarz powiedział że to mleczne plamki i że to normalne ale cos zaczynam wątpić nie wiem co robić wybrać się jeszcze raz czy czekać w sumie jak jeszcze raz odwiedzimy lekarza bardzo prawdopodobne ze powie to samo chyba ze trafimy na innego ????????????????/

dostałam od jednej dziewczyny mailem spis ciast na swięta i ceny ,ciasta jak napisała domowe ,ja jadę do Polski więc nie jestem zainteresowana ale jesli któras z zostajacych jest zainteresowana mogę przesłac na maila :tak::-)

MarzenaM - moj Kubus chodzi do szkoly w Baildon

Doris - tak apropo ciast, to jak ten torcik na urodzinki Dawidka, smaczny byl?

Monika1213 - wracasz tu do nas jeszcze po swietach, czy zostajesz juz do porodu?

Jade zawiesc mlodego do szkoly.

reklama
Hej
Ale dzisiaj pogoda poplatana. Mojemu malemu tak zmarzly rece ze az plakal. Na sile musialam rekawiczki ubierac:-(

Dziewczyny- czyli sobota o 19 pod zegarem, tak?

Sylwia.m- gdzies tam wylapalam ze pytalas o usg. Poszukac ci w tej firmie co ja mialam ile kosztuje?A i nie marudz my sprawimy ze sie dobrze poczujesz:tak:;-)
Cocolino25- ja tak mialam z karmieniem i siostra mi doradzila karmic co pol godziny i narobilo mi sie na nowo mnostwo pokarmu:szok: Moze sprobuj:dry:

Ide zupke robic poki maly spi i jesc nie wola:-p

Do góry